Etichete

E frustrant să întâlnești oameni care se mulează perfect pe caracterul tău și felul tău de a fi, pe mentalitatea ta și dorințele tale, dar să realizezi că nu îți trezesc nici măcar unul din simțuri. Și oricât ai vrea și te-ai strădui, inima și ce ai între picioare, să nu reacționeze în niciun fel.
Atunci, în momentele când îți dai seama de toate astea, derulezi tot filmul vieții și ajungi la concluzia că ai ceva de învățat de la fiecare persoană care ajunge în viața ta, dintr-un motiv sau altul, dar că încă nu a venit clipa când simțurile tale se trezesc pentru persoana potrivită.
Nu știu dacă e la fel de frustrant sau chiar și mai și să întâlnești oameni cu care te potrivești perfect din toate punctele de vedere (mentalitate, caracter, dorințe, vise, speranțe de viitor), care îți trezesc toate simțurile și pe care inima îi aprobă „by default”, dar care nu vor putea niciodată să facă parte din viața ta.
image

Cu toate astea, incompatibilitățile fac parte din viață. Și oricât de curvă ar fi, nu ne putem pune cu ea, suntem neputincioși în fața ei.

Am trăit, auzit și văzut în ultimele două zile, cât pentru un an și n-am rămas decât cu un gust amar. Un gust amar pentru că destinul sau universul sau mai știu eu cine, ne joacă feste și încurcă ițele mai ceva ca intriga unei telenovele.
Și doare al naibii de tare să vrei și să nu poți să ai, să ai ce nu îți dorești, pentru ca, în final, când așezi capul pe pernă, să fii tot singur.
Dar mâine e o nouă zi, nu știu ce mă mai așteaptă . . .