Etichete

, , , ,

Mda…… am avut o noapte luuuungă cu multe senzaţii extreme şi plăceri noi. Am avut eu intuiţie bună legată de kid, e mai „bun” decât mă aşteptam.

Evident că ne-a „mâncat” pe amândoi şi…..au ieşit scântei. Seara a debutat lejer, am gătit, am băut un vin bun, muzica se auzea în surdină, am stat la taclale şi după câteva pahare bune, am ajuns fix ….. în pat.

M-a terminat psihic şi fizic cu jocurile nebune şi se bucura de fiecare centrimetru de piele, explorându-mi tot corpul. L-am lăsat să-şi facă de cap o vreme, până n-am mai rezistat şi i-am răspuns la fel. Ajunsesem peste el şi mă bucuram de efectul vinului la maxim. Valuri de căldură îmi străbăteau tot corpul, până în momentul în care am simţit, cum explodez, senzaţie însoţită de „urme” semnificative. Nu era prima dată când mi se întâmpla acest lucru, dar de această dată, a fost cel mai profund, simţeam cum tremur şi plăcerea parcă îşi făcea de cap în corpul meu. Credeam că a fost o simplă „zvâcnire” dar după alte câteva minute, exact aceeaşi senzaţie, de 10 ori mai puternică, mai intensă, mai tare, mai profundă şi urme muuult mai evidente. Toate stările şi senzaţiile prin care am trecut în momentele acelea n-au făcut decât să-l excite şi să-l provoace şi mai tare. N-am fost capabilă să merg până la capăt, era prea mult dintr-o dată, aşa că am preferat să continui altfel. Ne-am bucurat simultan, fiecare de orgasmul celuilalt şi am căzut epuizaţi.

După duşul şi ţigara de rigoare, paharele de vin sclipeau din nou în faţa noastră. Am început să ne tachinăm reciproc, continuând ce începusem mai devreme. Noaptea era abia la început, era păcat să o irosim dormind.