Etichete

, , , , , ,

I can still feel your perfume on my skin…..

Am ajuns devreme, pe la 8, după ce afurisita aia de ceață mi-a redus mult viteza pe drum. Eh a trecut…. Te-am găsit la fel ca întotdeauna, relaxat fără stress, asta după ce ți-am excitat puțin nervii cu străzile astea minunate 🙂

Trebuia să inaugurăm baia, care chiar a ieșit fain; în special dușul, oh dușul acela….

O țigară. Cola. Povești de ce am mai făcut și cu ce ne-am mai ocupat timpul fiecare. Nu ne-am văzut de ceva vreme, dacă stau bine să mă gândesc de vreo 6 luni chiar și chiar mi se făcuse dor de tine, lucru ciudat…. De fapt, cred că m-am obișnuit cu prezența ta în viața mea și îți cam simțeam lipsa. Știi să lași o amprentă asupra corpului meu de fiecare dată când ne vedem și de fiecare dată mă faci să vreau mai mult, să nu mă satur niciodată de pulă. Trebuie să recunosc că nu orice bărbat e capabil să trezească în mine instincte animalice, dorința, plăcerea de a simți organul acela mare și erect între picioarele mele…….

Ai schimbat câte ceva prin apartament de când nu am mai fost și pare că încep să mă obișnuiesc și să mă simt ca acasa 🙂

Patul, hmmm, patul! Imens și bun de folosit la parametrii maximi. ”Îmi era dor de o muie ca lumea!” 🙂 Mie-mi spui?! Și domnul meu la fel îmi spune, că-s o pizdă bună căreia îi place să o sugă. Mereu am spus că diferența calitativă în sexul oral constă în a o face cu plăcere sau nu. Dar asta e altă poveste………… Am realizat că urlu de plăcere, nu mai puteam la un moment dat și urlam din ce în ce mai tare, până mi-ai astupat gura cu mâna ta. Nu înțelegeam nimic….. când m-am dezmeticit am realizat că avusesem cel mai intens orgasm din viața mea, udasem tot patul și zâmbeai satisfăcut la vederea celor provocate…. Shower time , babe. Și, într-adevăr, eram prima care se bucura de dușul acela mișto. How i love it.

Next week it s your turn to come. Or maybe not, it depends on my mood….