Princess of Hearts

Citeam azi o știre pe internet despre prințul William, că s-a logodit și că viitoarea lui soție a primit inelul de logodnă al prințesei Diana.

Mi-am amintit de prințesă cu nostalgie….. și oricât de mult urăsc țara ei natală, atât de mult am iubit-o pe prințesă, până în ziua în care a murit. Țin minte cum stăteam cu gura căscată în fața televizorului când auzeam câte ceva despre ea și nu mă clinteam din loc. Era frumoasă, deșteaptă, sufletistă și făcea multe multe acte de caritate.

A fost un șoc pentru mine când am aflat de moartea ei, deși eram un copil. Nu-mi venea să cred.  O întrebam pe mama: ”de ce a murit?” , ”o iubeam și eu și toată lumea,oamenii iubiți nu mor!”. Am plâns zile întregi. Și nu am să uit vreodată ziua în care a fost înmormântată….. Era o sâmbătă toridă de vară, stăteam pe covor, în sufragerie, șiroaie de lacrimi îmi curgeau pe obraji și întrebam non-stop : ”de ce?!”

Mai târziu, aveam să aflu că a fost un asasinat macabru pus la cale de către casa regală ……………

Acum câțiva ani îmi comandasem cartea scrisă de majordomul ei (parcă a doua carte scrisă de el, dacă nu mă înșel), din care aveam să aflu ce viață urâtă avusese alături de ”marele prinț” (asta ca să nu mă exprim altfel).

Ca și o concluzie, e păcat mare că a fost sacrificată, era o femeie minunată și un om extraordinar. Regret dispariția ei 😦

 

14 comentarii

 1. Aplici standarde pentru situatii atipice. N-a fost niciodata o simpla poveste de dragoste. Care a avut un inceput o desfasurare si un sfarsit. Din cauza pozitiei sociale lucrurile au fost mult mai complicate. Poate prea complicate….

  Apreciază

 2. Pai cum ai putea judeca ceva altfel la varsta aia. Si faza cu „marele print”. E viitoru rege al marii britanii. Daca n-o muri inaintea ma-sii. Asa ca lucrurile-s o tara mai complicate. Cat l-a iubit ea vs cat s-a vrut viitoare consoarta a regelui. Cat a iubit-o el vs. cat de bine a prins casatoria cu ea. Wtf. E multe…

  Apreciază

 3. Inca se pune sub semnul intrebari daca a fost asasinat sau nu. Iar majordonul ei, din cate imi aduc bine aminte este in puscarie pentru ca dupa moatea printesei a furat cat a putut din lucrurile ei si le-a vandut.

  Apreciază

 4. Toate familiile regale fac parte din acea societate secreta care conduce lumea . Printesa Diana a murit cum ai spus tu fiind asasinata la comada deoarece familia regala nu-si dorea un musulman in familie.
  Se merge pe ideea „sangelui pur” , o formatiune din acelasi sange, iar Printesa Diana nu avea asa ceva… Pacat!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s