Etichete

, , , , , , , , , , , , ,

Nu știu de unde să încep și ce să vă scriu prima dată. Am făcut multe în cele aproape 3 luni de când nu am mai fost activă aici, pe blog. Continui să am același program zilnic de mers la serviciu și la sală, sunt cele două lucruri pe care le fac zilnic cu conștiinciozitate. Pe lângă astea două, în ultima lună am avut parte de multe senzații tari începând de la zile zăcute la soare cu burta goală și creierul amorțit de la șampania rece din frapieră, plimbările lungi în miez de noapte cu mașinile de lux ale unui prieten și noi toți afumându-ne creierii la 240 km / h, până la sexul nebun și sălbatic . . . și nopțile întregi pierdute prin cluburi sau doar cu prietenele la taclale la un pahar de vin bun. 

Am făcut sex cu un vechi fuck buddy, un tip care a fost, este și va fi întotdeauna un gentleman, un tip care știe cum să mă fută și care întotdeauna mă face să mă simt în largul meu, cu el.

Am făcut sex cu un amic, care spre ”ne-surprinderea” mea are o pulă imensă. A fost bine, dar nu incredibil. Pentru că pulele mari nu mă dau pe spate. Nu îmi sunt foarte confortabile. Nu mă fac să tremur de plăcere și nici să mă scurg la fiecare orgasm.

Am făcut sex cu un prieten din copilărie. Îmi tot făcea avansuri de ceva vreme și nici eu nu m-am abținut. A fost mai mult un mind fuck. Și chiar dacă are pulă de dimensiuni mai mici și nu ne potrivim absolut deloc ca și aspect fizic, în sensul că el e de înălțimea mea și foarte slab, eu cu forme peste tot, a ieșit un fucking mișto. Pentru că ne futem mental de ceva vreme.

Întotdeauna m-au atras bărbații inteligenți. Dar de ce mama dracului nu îl întâlnesc eu pe cel care mi se potrivește mie?! Chimia cu the Kid, mintea ăstuia, banii și spiritul antreprenorial ale lui Moet Guy. Cred ca ar fi combinația ideală. Hmmm . . . .

Cine e Moet Guy? Ei, bine, e un vechi prieten de-al meu care trăiește într-o capitală europeană, e însurat și blindat de bani. Bani pe care îi produce singur pentru că îl duce capul. Și e scoprion :-)) Ironia sorții . . . ”Moet Guy” l-a poreclit prietena mea, pentru că peste tot unde mergem cu el, comandă Moet și niciodată nu ne lasă să plătim absolut nimic. Prietena mea zicea că e aiurea să facă astfel de fiecare dată. Eu, cunoscându-l, știind care e părerea lui despre bani, îl înțeleg. Adică, dacă eu aș avea banii lui, probabil aș proceda la fel, când ai bani de nu știi ce să faci cu ei, nu stai să te uiți la cât costă o sticlă de Moet. Asta dacă nu ești scârțar, unghie în gât sau zgârcitul zgârciților. Și, din fericire, prietenii mei, blindați de bani, nu sunt așa. Și mă bucur. Nu pentru că aș avea eu ceva de câștigat, ci pentru că mă bucur să văd că există și tineri deștepți care cunosc valoarea banilor și știu exact pentru ce sunt necesari.

Enough about money and richness.

The Kid? Hmmm. M-a mâncat în cur zilele trecute să îl sun. De fapt, mă tot mănâncă de ceva vreme, dar tot am stat și m-am gândit și am făcut cum mi-a spus creierul. Eh, zilele trecute, când l-am și sunat, am acționat după cum mi-a spus inima. M-am gândit că am o singură viață și trebuie să mă bucur de ea. Și dacă eu simt că asta vreau să fac, să îl sun, îl sun. Paranteză: nu știu dacă e de bine sau nu, dar timpul le vindecă pe toate, prin urmare, mi-au trecut toți nervii ce-i aveam pe el din cauza ultimei faze, aia materialistă, știți voi  . . .  L-am sunat. A fost super copil și super sec. Mi-a zis că nu știe cu cine vorbește, deși, la fel, îmi spusese că nu mi-a șters numărul de telefon, era zâmbăreț, l-am simțit după voce și după ce am închis, nu am putut decât să mă amuz. În mod normal, m-aș fi enervat foarte tare pe el pentru că se face că nu știe cine sunt, dar, am stat și am râs copios, după care, i-am scris un sms: ”Ești un foarte mare copil! 🙂 ”. N-a răspuns, evident, acum se crede el șmecher. Dar îl aștept, la cotitură. Și nu o să-i spun tot ceea ce vroiam să îi spun, voi fi extrem de indiferentă și îl voi lăsa să creadă că e doar un obiect sexual. Pentru că merită asta.

Soțul unei prietene, m-a uimit cu gândirea lui. Adică mi se pare de bun simț și foarte fair play ce mi-a spus. Ajunsesem, la un moment dat, să discutăm despre femei, bărbați și relațiile dintre cele două sexe. Știți ce mi-a spus? ”De ce mi-aș înșela soția? Da, e adevărat, oferta e foarte mare dar soția mea e frumoasă, arată bine, o iubesc așa cum e, prin urmare, mă pot abține să nu fut alte femei. Pentru că sunt om și mă deosebesc de animale prin rațiune.” Și atunci, dacă el poate, e clar că pot și ceilalți. Nu contează de câți ani sunteți împreună. Omul acesta mi-a spus toate lucrurile astea după 18 ani petrecuți împreună cu soția lui și nici măcar nu sunt căsătoriți. Vor fi, din vara aceasta. Adică e clar că atunci când un bărbat înșeală o femeie o face pentru că nu o iubește. Când iubești, indiferent dacă ești bărbat sau femeie, nu te mai interesează nicio persoană din jurul tău. Absolut niciuna.

Prefer să mă opresc aici, că iar încep să dezvolt subiectul și e răsuflat deja.

Citesc tot felul de articole, share-uite de unul și altul pe facebook. Însă, unul m-a surprins în mod plăcut. Și îi dau dreptate omului. În totalitate. Citiți și voi:

Elogiu femeilor adevărate

Pornind de la articolul ăsta, am stat și m-am gândit, vreo 5 minute, nu mai mult :-)) De ce ne place nouă, oamenilor, să judecăm?! Ne credem superiori, or what?! Adică dacă mie îmi place să mă fut și să sug pula, asta înseamnă cu sunt curvă, zdreamță, parașută sau mai știu eu cum?! Nu. Asta înseamnă că sunt suficient de egoistă încât să pun plăcerea mea sexuală pe un loc destul de sus în ierarhia nevoilor personale. Eh, condamnați-mă pentru asta. Că eu fix de asta nu mai pot. Mă îngrețoșează oamenii ăștia, proști, care judecă alți oameni, fără niciun drept. Limited people. I start hating them.