Etichete

, , , ,

Că sexul este o artă, nu ştie chiar toată lumea. Sau cel puţin , copilele care au bloguri şi vor să devină Gladiola sau Asaseya , se pare că habar nu au cu ce se mănâncă sexul ăsta. Măcar de-ar învăţa ceva din cele două bloguri. Cred că îşi imaginează că dacă scriu despre sex , oricum, oricând şi în orice fel, gata, toată lumea le va citi, vor face trafic şi vor ajunge mari „amante”.

IMHO, sexul nu poate fi incitant şi pasional şi nu-ţi poate trezi stări sublime, atâta timp cât e mecanic, există mai mult de 2 persoane în ecuaţie şi o faci din obligaţie sau din orice alte motive în afară de a oferi plăcere partenerului şi a te simţi bine cu el.

Copilele astea de care scriam 2 rânduri mai sus, descriu tot felul de vise cu 2, 3 sau mai mulţi bărbaţi, vor să fie tratate ca instrumente sexuale , ş.a.m.d. Poate oi fi eu de modă veche, dar chestiile astea, pe lângă faptul că nu-mi plac deloc cum sună, nu par a trezi ceva senzaţii tari, cu atât mai puţin feelingul acela de nedescris, dintre doi parteneri, când se privesc în ochi, îmbrăţişaţi, la finalul unui şir de stări şi trăiri, imposibil de descris în cuvinte.

Am dreptate sau nu?