Etichete

, , , , ,

Cred că v-am indus putin în eroare cu titlul și poza, da nu conteaza, e mai funny așa 😛

Vroiam să vorbesc despre limbi…… limbi străine. Da știu, nu va fi un post cu și despre sex, asta e, zilele viitoare….poate 😀

Eu vorbesc 3 limbi străine, dar, una din ele, am cam uitat-o pentru că nu e foarte ușoară și nici nu am cu cine să o vorbesc în mod constant. Și uite așa m-am înscris la un curs pentru începători. Cursul începe luni de la ora 17, deci trebuia să cer voie să plec mai repede de la job sau să vin dimineața cu jumătate de oră mai repede ca să compensez. Am rezolvat și problema asta.

Partea care m-a enervat pe mine și mi s-a părut o mare imbecilitate, a fost când doamna șefa mea mi-a spus că e o tâmpenie ce fac și că îmi umplu capul cu prostii, dacă merg la acest curs, că oricum nu îmi folosește la nimic și că nu mai pot judeca limpede, creierul meu fiind plin cu toate prostiile. În primă fază, începuse să mă enerveze, dar apoi, m-a bufnit râsul. Eu am norocul că sunt genul de om care în situații penibile nu se exteriorizează și nu poți citi nimic pe fața mea. Și norocul este că m-am obișnuit cu ideile ei tâmpite și nu pot să fac altceva decât să mă amuz teribil. De data asta afirmația ei mi s-a părut o totală aberație.

Și-a susținut afirmația argumentând că engleza o vorbesc oricum foarte bine și nu e cazul să învăț alte limbi, pentru că cine vrea să facă business internațional trebuie să știe engleză, indiferent de ce naționalitate are și că, în cazul în care persoanele cu care vrem să facem business-uri nu vorbesc engleza, nu sunt cu aspirații înalte, deci nu sunt buni pentru noi. A mai menționat, de asemenea, că nu mă ajută cu absolut nimic să știu în plus o limbă străină.

Mie mi se pare aiurea modul acesta de a gândi și consider că orice limbă străină e bine să o știi. Oricum, nu mă iau după ea și merg la curs, îmi văd eu de ale mele.

Ce părere aveți?!