P U L E

1. S-a trezit domnul Pulă (în momentul ăsta nu îi pot spune pe nume) să îmi spună că dacă nu threesome, nu sex deloc. Pe bune?! Te-ai gândit să joci cartea asta cu mine?! Poți să-ți rogi moartea, you just woke up the devil. Adică, pula mea, aveam pretenția ca după 4 ani de sex cu mine să înțelegi că nu am absolut nicio fantezie de sex în 3 indiferent despre ce fel de 3 vorbim. Așa că, i-am explicat că poate să mă uite de tot, iar el, prostul, s-a gândit că m-am ofticat și mi-a urat să rămân tot ofticată, la fel, „de tot”. Am fost nevoită să îi desenez că nu am de ce să fiu ofticată, dar că șantajele sexuale și condiționările de genul acesta, pe lângă faptul că îmi provoacă greață, încheie orice urma de legătură ar mai putea exista între noi.
Ca să fie și mai clar : am fost nevoită să închei n relații (da, n, chiar pe bune) din același motiv : pentru că eu nu am vrut să fac sex în trei. Să ne înțelegem : dacă ador să sug pula și să mă fut, asta nu înseamnă că sunt ultima parașută de pe planeta asta care o face cu oricine îi iese în cale și acceptă orice (aici intră și sexul în trei) doar pentru o pulă. Ăsta a fost primul caz de „o pulă de bărbat”.

2. Se ia una bucată pulă de om, de vreo 1,90 m și 100 kg și se pune bine la umbră, la stat, să nu cumva să pățească ceva. Timp în care, eu, adică o femeie, muncește în soare, la 40 grade iar domnul pulă stă frumos la locul lui prețios la umbră. Și mai ai și tupeul să fii misogin, să faci tot felul de glume proaste pe seama femeilor. Al doilea caz de „o pulă de bărbat”

3. Cazul ăsta mi-a pus capac, deși nu am pățit-o eu. Am o prietenă, 37 ani cu un iubit (dacă se poate numi așa) de 35 ani, amândoi divorțați, ea fără copii, el cu o fetiță. Genul de relație cu năbădăi. Adevărul e că fata asta chiar a avut răbdarea rabdarilor cu domnul pulă. Au decis de comun acord să facă un copil, iar dupa ceva timp, când ea s-a întors de la medicul care i-a confirmat că are 6 săptămâni de sarcină, a mers la domnul să îl anunțe, iar el i-a spus, înainte să afle vestea : „de fapt și dacă ești gravidă, mă doare fix în pulă!” Și acesta a fost al treilea caz de „o pulă de bărbat”

Știu că o să-mi sară bărbații în cap, asta e, mi-o asum. Acum, pe bune, specimenele astea descrise mai sus, chiar aveți pretenția să le numesc: „bărbați”?!

7 comentarii

  1. Nu am zis asta :))) am zis că nu sunt ultima parașută . . . care acceptă orice ( printre care și sexul în 3 )

   Nu condamn persoanele care fac sex în 3, nu am eu dreptul să condamn pe nimeni, e alegerea fiecăruia. N-am eu o problemă cu asta, doar că sexul în 3 nu e pentru mine, atâta tot 🙂

   Apreciază

 1. 1. Astea sunt cazuri în care el consideră că n-are nimic de pierdut și vrea să-i facă cineva damblaua. Nu e ca și cum ai fost serios o viață întreagă și apoi faci ceva pe toată lumea. Asta e, la un moment dat trebuie să tragi linie.
  2. Trebuie să știi ce și cu cine îți poți permite anumite chestii. Nu cred că mai e ceva de spus în plus.
  3. Aici poate ai tu dreptate, dar ferești contextul de ochiul publicului. Eu sunt convins că dacă ne explici frumos năbădăile alea între, să zicem, George și Mariana (voiam neapărat să zic ceva cu George, că mi-am dat seama că dacă mi-aș alege un prenume pe veveveu George mi-aș zice) am decreta (toți) că ea trebuia să-i dea demult un șut în fund.

  În rest, așa va fapt divers, nu crezi că organul ăsta al nostru o să se sature să-l tot atribui unor zăpăciți?

  Apreciază

  1. Nu-l atribui eu, ci chiar este ataşat unor zăpăciţi, iar asta, dragul meu dam, nu mi se datorează absolut deloc 🙂

   App, zilele trecute am văzut o maşină TM XX DAM şi m-am gândit la tine :-))))) dar apoi mi-am dat seama că buburuza n-are nicio treabă cu DAM 😉

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s