Etichete

, , , , ,

Nu ştiu dacă ce voi scrie în acest articol sunt neapărat sfaturi pentru voi sau o recapitulare a ceea ce fac eu, cu scopul de a mă motiva şi mai mult. Oricum ar fi, sunt utile 🙂 Şi le scriu cu drag, din suflet. So, here we go:

1. Faceţi sex! Mult. Des. Intens. Sexul e foarte important în viaţa unui om. Indiferent că e într-o relaţie sau nu. Nu o să mă pun să vă înşir aici beneficiile pe care le are, astea le puteţi găsi cu un singur click, pe google. Ideea este că un om care nu este privat de sex, gândeşte altfel, nu are frustrări din acest motiv şi are o altă dispoziţie. Toate acestea contribuie la bunăstarea fizică şi psihică a fiecăruia din noi.

2. Faceţi ceea ce vă place! Ştiu, o să îmi spuneţi că deja încep să aberez, dar nu o fac 🙂 Pe lângă job şi tot ceea ce aveţi zilnic de făcut, lucruri care nu vă prea încântă, faceţi-vă timp şi pentru voi, pentru a face un pic din ceea ce vă place, în fiecare zi.

3. Faceţi sport! Târziu, dar am realizat şi eu cât de important este sportul. Eu cred că e bine să îl faceţi zilnic, indiferent de natura lui. Nu găsiţi scuze că nu aveţi timp, că aveţi familie, copii, job solicitant, etc. If you want it, you will find a way, if not, you will find an excuse. Cam aşa stă treaba şi cu sportul. În plus, după prima luna de exerciţii fizice zilnice, veţi vedea schimbări ale corpului vostru şi fac pariu că asta vă va motiva în continuare. Eu mi-am făcut un program zilnic care se învârte în jurul sportului şi e foarte bine. Aveţi grijă însă, mersul la sala de fitness, creează dependenţă! Şi nu glumesc, e chiar pe bune! 🙂

4. Comunicaţi! Am realizat, în ultima perioadă, câte relaţii, de tot felul, se distrug din cauza faptului că cei implicaţi nu comunică. Dragilor, nu vă fie ruşine să spuneţi ce nu vă convine, nu trebuie să ridicaţi tonul sau să vă certaţi, trebuie doar să vă alegeţi bine cuvintele şi să le rostiţi. Frustrările apar în momentul în care ţinem în noi ceea ce ne derajează şi nu ne convine

5. Nu vă lăsaţi influenţaţi! De obicei, femeile fac greşeala de a se lăsa influenţate de prietene. Pardon! Femeile slabe. Dar se aplică şi la bărbaţi, în unele cazuri. Nimeni nu trăieşte în locul vostru, prin urmare, nimeni nu ştie ce e mai bine pentru voi decât voi înşivă. De obicei, femeile greşesc când ţin cont de prietenele care îşi dau cu părerea despre relaţia lor. Din păcate, eu am învăţat asta pe propria-mi piele, dar mai bine aşa decât deloc. Nimeni nu ştie ce e în sufletul tău şi nu trăieşte pentru tine. Prin urmare, orice sfat ai primi, analizează-l şi ia-l în considerare doar dacă merită. Eu mă gândesc la ce îmi spun cei din jur şi chiar dacă, de cele mai multe ori, insistă că nu e bine ceea ce vreau să fac, decizia finală îmi aparţine. Bună sau rea, e a mea şi sigur nu îmi pare rău. Dacă e una bună, mă bucur, dacă nu, e o experienţă din care, cu siguranţă, am ceva de învăţat.