Tocmai am trăit o fază urâtă. Nu era treaba mea, dar m-am băgat, nu mă pot abține când văd astfel de gunoaie umane.

Stau în pat cu laptopul lângă mine și cu telefonul în mână. Vorbeam pe WhatsApp cu prietena mea din Mexic care care urmează să vină acasă. Ușa la balcon îmi e mereu deschisă vara. În zona unde locuiesc e mereu agitație și nebunie, fiind centrul orașului. Cum stăteam eu și scriam pe WhatsApp, aud niște înjurături și țipete. Nu le bag în seamă, în primă fază, dar fiindcă se accentuează cearta între iubiți, mă ridic din pat și mă pun în ușa balconului să văd ce se întâmplă. Un animal biped (că altfel nu îl pot numi), o făcea pe iubita lui muistă, pizdă și în alte feluri, de același gen. El, un papagal, tânăr presupun, nu le vedeam fața foarte bine nici unuia dintre ei, un biscuite în dungă cu gură mare. Și stau și ascult, privindu-i. Ei nu mă vedeau. Și ridică mâna să dea în ea și iar se ceartă și iar ”futu-ți morții mătii de muistă” și iar scandal, urlete și țipete. Se mai calmează la un moment dat, încearcă să aibe o conversație normală, după care iar se încing spiritele și iar același vocabular colorat, urmat de urlete și țipete. El dă să plece dar se întoarce să dea în ea. În acel moment nu am mai putut sta deoparte, am ieșit pe balcon și l-am luat la împins vagoane. Îl întrebam dacă nu îi e rușine să vorbească așa cu o femeie și dacă știe ce e ăla respect. Replica lui a fost : ”e femeia mea”. Acum, când mă gândesc, am avut un șoc. Și încep și îl ameninț că sun la poliție dacă nu îi dă pace și să plece de aici, dar repede. Și a început cu același vocabular colorat și cu mine.

M-am dezbrăcat de Nasty aia drăguță care vorbește frumos și am coborât la nivelul lui, l-am făcut în toate felurile și i-am spus că e gunoi, nu bărbat. M-a amenințat că mă ține minte și mi-a spus să îi sug pula. M-a bufnit râsul pe moment, dar i-am explicat că nu îmi e frică de el și că dacă chiar vrea să cobor, îl mănânc cu fulgi cu tot, trec prin el. Din papagal, gunoi, așchilopat și hapciupalitic nu l-am scos. Acum, în timp ce scriu, râd ca nebuna. :-)))))))

Cum pula mea să îmi spui că e femeia ta?! Oare în capul lui, faptul că e ”femeia lui” îi dă dreptul să o transforme în cârpă de spălat pe jos?! Stau și mă gândesc la nivelul IQ-ului lui. Dar o fac degeaba. Precis are un singur neuron care se plictisește de moarte și care, în curând, se va împușca. Ce e iarăși de domeniul SF-ului pentru mine este faptul că astfel de specimene au impresia că dacă ”femeia lui” îi suge pula, are dreptul la cea mai mică ceartă să o facă muistă. Cât de limitat să fii?!

Ei i-am spus să îl lase, pentru că dacă a ridicat acum mâna la ea (presupuneam că e prima dată), sigur o va face și a doua oară.

Și iar râd ca nebuna când mă gândesc că mi-a spus să îi sug pula. Mă sparg de râs, jur. Pe bune?! Chiar mi-a zis asta?! :-))))))))))))))) Săracul, nu știe el că gura mea, la astfel de chestii, e pretențioasă, pula o sug DOAR când vreau eu și o fac din plăcere, iar un animal biped ca el, nu va avea plăcerea aceasta nici dacă se va mai naște încă o dată.

Cea mai tare fază e că în momentul în care am început eu să mă dau la sistemul lui nervos, a plecat, fără să se mai uite înapoi, fără să îi mai zică vreun cuvânt fetei, uitase de ea complet. Mare om, mare caracter.

Cum mama naibii pot exista asemenea rebuturi de oameni? Că bărbați nu îi pot numi. Bărbați, în adevăratul sens al cuvântului, așa cum v-am descris în postarea anterioară, am întâlnit doar doi. Unul acum vreo 10 ani, dar cu care, nu am ”click-uit” corespunzător și pe care l-am făcut să dispară repede din peisaj pentru că era pierdere de timp pentru mine și ”dereglatul” de care v-am povestit în articolul precedent (mă mănâncă degetele să mai scriu câte ceva despre el, dar nu am să o fac, din diverse motive).

WTF?! Cât o să ne mai îndobitocim?! Cât timp va mai fi femeia proastă și supusă și masculul un țăran comunal?!

Sper doar ca în cazul în care nu o să mai evoluez, să rămân cel puțin cu mentalitatea, gândirea și mintea ce o am acum.