Nu-ți cer nimic din ce nu poți să-mi dai

Știți momentele alea din viață când crezi că nu ți se mai poate întâmpla nimic care să te dea peste cap, nimic care să te impresioneze, să te afecteze, care să te facă să simți că nu e totul pierdut și, cel mai important, să îți confirme pentru a nu știu câta oară că nimic nu e întâmplător și că totul se întâmplă cu un motiv?!

N-am să vă spun toată povestea de la început, pentru că ar însemna să scriu mult și bine despre trăiri și stări, pe care mi-ar fi greu să le descriu în cuvinte și asta pentru că am simțit de la început exact ce trebuia să simt, am știu exact ce și cum, am știut că e ceva interzis, iar pe mine lucrurile interzise și mințile altfel, mă stârnesc și mă excită enorm.

Nu știu dacă am mai scris aici treaba asta sau nu, dar o fac acum (din nou): nu sunt genul de femeie care să facă sex pentru simplul fapt că e nefutută, cu oricine, doar ca să-și satisfacă nevoile carnale. Oricât te-ai da peste cap, dacă nu îmi exciți creierul și nu simt că este ”ceva” – ul ăla la mijloc, nu mă interesează.

În seara asta, am fost de două ori la baie și de fiecare dată, curgeam, de excitată. Fără ca măcar să mă atingă. Și a făcut asta prin faptul că mi-a vorbit, deschis, fără inhibiții și prejudecăți. Am trăit momentul acela când te uiți la omul de lângă tine, îl auzi cum îți vorbește și îți vine să îl devorezi, vrei să-l simți.

Pe măsură ce îmi povestea, deveneam mai intrigată de faptul că parcă mă auzeam pe mine vorbind, erau cuvintele mele, vorbele mele, ideile mele, toate, de la cap la coadă. Nu îmi venea să cred. N-am mai trăit asta până acum, dar e o senzație al naibii de faină atunci când realizezi că nici nu ai nevoie de prea multe cuvinte. Și cel mai mișto e că e primul bărbat pe care l-am auzit că îmi împărtășește ideea despre sex, în sensul că, la fel ca mine, pune plăcerea partenerului pe primul loc.

A început totul dintr-o chestie banală, dar care a trezit ”ceva” în mine, nu credeam că se va ajunge vreodată aici. Dar pe măsură ce am început să vorbim și am realizat că e altfel, e altceva decât normalul, am știut că îl vreau, chiar dacă nu o să îl am niciodată. De ce să mă împiedic de situație și de posibile sentimente, când pot să trăiesc ceva fain, no feelings involved și de care știu 100% că nu o să îmi pară rău niciodată, ba, mai mult, când se va termina totul, voi rămâne cu niște amintiri pe care sunt sigură că mi le voi aminti toată viața?!

image

Am început să vorbesc cu el acum ceva câteva luni, un el misterios, arogant, sigur pe el. Pe măsură ce descopeream mai multe, am aflat că este un sufletist, un el plin de iubire, un el care știe să respecte femeia, un el care nu își va găsi liniștea până nu va face ceea ce simte (cel puțin asta cred eu acum, în momentul ăsta). Un el care m-a făcut să îl vreau pentru ceea ce este, fără să mă intereseze cât de complicată îi poate fi viața.

Și pentru că atunci când vreau pe cineva, mai devreme sau mai târziu, îl am, am petrecut câteva ore împreună, câteva ore în care am povestit și ne-am simțit bine, ne-am futut. Nu știu câți dintre voi trăiți ceea ce trăiesc eu, dar pentru mine sexul de calitate este o raritate în ziua de azi și cred că doar persoanele dereglate ca mine sunt capabile de așa ceva. De ce? Pentru că nu îmi place nimic din ceea ce e comun, pentru că nu am inhibiții, pentru că așa sunt eu și nu vreau să mă schimb, pentru că îmi place să mă fut, pentru că fac sex din prima dacă simt că el este așa cum cred eu. În seara asta, m-a futut și ne-am futut, intens dar tandru, porno, dar cu implicare, fără sentimente și inhibiții. Și mai vreau. Mai intens, mai wow, mai mult. Pentru că știu că se poate, pentru că pot să nu mă implic, dar să trăiesc clipe faine.

Mai stai, nu-ți cer nimic din ce nu poți să-mi dai, vreau să mai stai

Baby, te vreau, așa dereglat cum ești tu și așa nebună cum sunt eu.

9 comentarii

    1. Cred că, până la urmă, ține de fiecare, de ceea ce vrea. Dacă vrei să te implici, o faci, dacă nu, nu. Nu există ”nu pot” să nu mă implic, există doar ”nu vreau”. Îți setezi niște limite, după ce conștientizezi că e o relație defectă, fără niciun happy ending.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s