Yes, him again :-)

Baia aceea nu era neapărat desprinsă din scenele fierbinți din filme, dar mă simțeam ca acasă, simțeam că parcă acela e locul meu, de parcă nu mă aflam pentru prima dată acolo. A lăsat apă în jacuzzi-ul imens, a adus o lumânare mare, a pornit tv-ul, am căutat un post de muzică și am început să mă dezbrac repede, ca și când hainele nu erau ale mele, nu era momentul să stea lipite de pielea mea. Stătea și mă privea cum mă dezbrac, cu o sclipire în ochi pe care nu am mai văzut-o de ceva vreme. Se vedea că îmi simțise lipsa, cum i-o simțisem și eu pe a lui.

Am intrat în apă, simțeam cum mi se întăresc sfârcurile și îl vedeam cum așteaptă să mă așez comod, asemeni unui animal de pradă. S-a dezbrăcat și s-a așezat în fața mea cu țigara aprinsă. M-am întins pe sub spuma ce plutea pe lângă noi, cu picioarele depărtate în fața lui. Le mângâia și mă fixase cu privirea. Își fuma țigara cu maximă satisfacție, ca și când ar fi știut ce senzații urma să simtă.

Mâna începuse să îi alunece tot mai mult între picioarele mele, în momentul în care și-a stins țigara.

– Ce problemă urgentă ziceai că ai? , mă întreabă în timp ce mă pătrunde cu degetele.

– Observ că te ocupi de ea, i-am răspuns, probabil cu cea mai răgușită tonalitate.

10805743_10153444615749115_4578843920043284669_n

Mi-a zâmbit ștrengărește, m-a tras mai aproape de el și am început să ne sărutăm cu poftă și dor nebun. L-am lăsat să se joace așa puțin, iar apoi i-am atins mădularul erect, încet, atentă la reacțiile lui. Mi-a spus să mă așez pe colțul jacuzzi-ului ca să se poată el distra în voie. Am simțit fiecare centimetru din peretele pe care mă sprijineam, și-a introdus limba înăuntru și se juca așa, uitându-se din când în când la mine. Tremuram toată și-l împingeam în mine, în timp ce gemeam de plăcere.

La un moment dat, am vrut să îl opresc, să facem schimb, să-l iau în gură, să îl simt, îmi era dor. Nu m-a lăsat să mă mișc, m-a ținut acolo, lipită de acel colț de perete, în timp ce își făcea de cap între picioarele mele. Atunci am realizat, că îi place sexul oral, la fel de mult cum îmi place mie, că pune plăcerea partenerului mai presus de plăcerea lui, că nu se numește sex, ci artă.

Am făcut schimb de locuri, i-am luat-o ușor și încet în gură, în timp ce îl priveam fix în ochi. Eram așezată în genunchi, cu picioarele desfăcute, în fața lui. În astfel de situații, când simt că și el este la fel de implicat ca și mine, am o plăcere fantastică să îl storc de puteri, ador să mă joc cu sexul lui, să-mi fac de cap, după bunul meu plac. I-o sugeam cu dorință, așa cum știam că îi place, îi ofeream senzații și îmi plăcea la nebunie. Gemea și-mi spunea cât de bine e.

– De mult nu ai mai supt-o așa. Pfuuuu . . .

Nu s-a putut abține să nu mă atingă și a început din nou să mă pătrundă cu degetele. Gemeam amândoi, tremuram la unison și nu ne puteam sătura. Ne sărutam întruna când m-a ridicat și m-a întors cu fața la perete. A intrat încet și adânc, așteptând parcă o confirmare. Fierbințeala plutea în aer și ne mișcam deodată. Nu mai auzeam nimic, nu mai vedeam nimic, dar simțeam intens. Mi-am dat seama că orgasmul e pe drum și l-am strâns de mână, vibram amândoi, simultan, gemeam și ne mișcam într-un ritm nebun.

Ne-a luat un timp ca să ne revenim. Ne-am așezat înapoi în spuma deasă, față în față, zâmbind.

Da, îmi fusese dor de aceste senzații, de el. Pentru că mă simte, pentru că știe unde, când și cum să mă atingă. Pentru că e atent, pentru că știe să mă satisfacă.

Mi-aș dori ca fiecare femeie de pe planeta asta, să aibe un bărbat care să știe și să vrea să o satisfacă sexual. Sunt convinsă că astfel lumea ar fi puțin diferită, iar diferența ar fi sesizabilă.

Yes, him again, The Kid . . .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s