Etichete

, , , , , , , , ,

…… am început să tremur, inima nebuna, a luat-o la goană, iar eu, eeeuuuu!!! stăteam ca proasta cu telefonul în mână și mă uitam cum sună, fără să fiu capabilă să mă mișc, la propriu. Aaaaaaaaaaaaa!!! Îmi venea să urlu, dar fiind la birou și nu singură, nu aveam cum. Nu am răspuns, evident, pentru că m-am panicat. I-am scris prietenei mele ce să faaaac? Ea mi-a zis să răspund și mai departe să fac ce simt și să nu-mi refuz nicio bucurie.

Cum nu i-am răspuns, i-am scris sms: ” . . . și da, îmi e foarte dor de tine dar . . . atât”. Și iar sună și eu iar mă panichez și iar îi scriu prietenei și iar îmi zice să-i răspund, dar too late că a închis. În toate minutele astea cu sunatul, sms-ul, whatsapp-ul și alte cele, lacrimile mele își găseau drum pe obrajii mei și nici dacă stăteam invers nu m-aș fi putut stăpâni. Biroul îmi era plin de oameni și lumea se agita în jurul meu, dar nici că-mi păsa. Era ca și în filme când toată lumea se agită în jur și tu . . . rămâi nemișcat, fără să poți reacționa. Primesc sms: ”Deci să înțeleg că nu bem diseară o cafea la mine?”. Nah, cum să zici nu?! Cam cum?! Oricât aș fi fost (și chiar am fost) de hotărâtă și aș fi vrut să zic nu, să pun capăt acestei povești, nu am putut, nu-i pot spune nu, nu-i pot rezista, nu am cum, am o slăbiciune față de el, el știe treaba asta și cam asta e. I-am răspuns: ”Ooooooffffff . . . ba da!” Și iar mă sună și iar nu răspund. Și după ce închide, îmi iau inima în dinți și il sun.

După povestea cu decesul în familie și 3 luni de distanță între noi, l-am simțit mai optimist și pozitiv și super ok ca niciodată. I-am și spus că mă așteptam să fie altfel după toate cele întâmplate și mi-a răspuns cu o maturitate în gândire ce nu am întâlnit-o până în prezent la el. Și atunci, pe loc, am realizat că, de fapt, eu nu-l cunosc pe el, omul, decât pe el, jucăria sexuală. Și nu aș vrea să-l cunosc, de frică. În fine . . . ăsta e alt subiect și altă poveste, nu dezvolt acum . . . Am stabilit că ne auzim seara și am închis.

tumblr_lk6qxdsv4v1qc8yh5o1_1280

Stresul și-a spus cuvântul și eu nu mă puteam opri din plâns. Dar eram bucuroasă că am să-l văd, chiar îmi era dor de el.

. . . . . . . . .

A venit după mine la sală și am mers la el acasă. Câinele ne-a întâmpinat super bucuros și voios. Da, da, trăznitul de câine ce m-a lăsat fără chiloți ultima dată când am fost la el :-)) Ne-am pus și am mâncat împreună și am rămas în bucătărie la povești și la jucat cu dementul de câine. M-a surprins că era extrem de atent și grijuliu și politicos, ca niciodată. Nu m-a lăsat să spăl vasele, nu m-a lăsat nici să mă ridic să-mi iau pahar, mă trata regește. Am plecat să facem duș împreună și de-acolo a început nebunia.

Am simțit că amândurora ne-a fost dor, că amândoi ne vroiam unul altuia trupurile cu disperare, că 3 luni a fost prea mult. După câteva orgasme pe cinste în cadă și mângâieri nebune, mi-a șoptit că mă va linge cât vrea el și eu n-am niciun drept de apel. Am ieșit și am luat o pauză, el de țigară, eu de cremuit :-)) Am ajuns la el în cameră și m-am făcut comodă în pat. Muzică în surdină și noi doi. A început să mă sărute încet și ușor, cum face de fiecare dată. Și de fiecare dată o face în așa fel încât eu mă topesc toată. Privește și atinge într-un mare fel. A coborât ușor, în jos și s-a oprit între picioarele mele. Avea sclipirea aceea în ochi și gândurile murdare i se citeau pe față. A început să mă lingă și doamne, ce mai știa să facă cu limba aceea! Orgasmele au început să curgă în valuri iar eu eram pe cele mai înalte culmi. Nu mult timp am rezistat așa, fără să-l ating. Și-a schimbat poziția când m-a văzut că nu mai rezist și mi-am făcut de cap cu pula lui. Și ce dor mai îmi era de ea și cum îmi plăcea să-l simt că tremură și ce-mi plăcea privirea lui disperată, în momentele acelea. Ne-am tachinat așa, reciproc, lungă vreme, timp în care mă făcea să explodez periodic. L-am simțit înăuntrul meu și mi-am simțit corpul tremurând, în momentul în care m-a pătruns cu totul. Uitasem ce bine e, uitasem cum mă poate face să mă simt, dar nu i-aș fi putut uita vreodată mirosul pielii și atingerea buzelor.

Am căzut secerați, unul lângă celălalt și am rămas îmbrățișați fără să fim capabili să articulăm vreun cuvânt.

Acestea se numesc momente prețioase, pentru care merită orice sacrificiu. Clipele alea de după sex, în care tot ce facem e să stăm lipiți și să ne simțit inimile bătând nebunește, sunt inegalabile. Și le ador!