Etichete

, , , , , , , , , , , ,

Înainte de a vă povesti continuarea serii trecute, vreau să menționez că tot ce am scris până acum, în cele aproape 2 luni în care el a fost dispărut din peisaj, pot să șterg cu buretele și să consider că nu a existat vreodată. Da, recunosc, sunt o mare pizdă la faza asta. Asta e. Am o slăbiciune pentru el, îmi place prea mult chimia dintre noi și nu pot renunța așa ușor. La fel ca și cu M,, probabil, va trebui să facă ceva foarte grav, să mă rănească foarte tare, ca să îl pot scoate din viața mea. Puteți să mă judecați cât vreți, chiar nu îmi pasă. Fac fix ce simt.

Tocmai când mă pregăteam să public articolul precedent, primesc sms. M-am gândit că e vreo notificare de pe facebook, având în vedere că era trecut de miezul nopții. Iau telefonul și mă uit: The Kid! Îmi propunea să ne vedem în aer liber, în curtea casei unde mai fusesem acum vreo 2 luni. Am zâmbit satisfăcută. După vreo 30 minute (timp în care am făcut duș și am tras niște haine pe mine), l-am sunat. I-am spus să vină să mă ia de acasă. Îmi era extrem de lene să mai scot mașina din garaj, iar locația respectivă e foarte aproape de locuința mea și nu-mi displăcea o plimbare cu motorul. L-am auzit când a ajuns și am coborât.

Primul lucru care mi l-a spus a fost un compliment la adresa picioarelor mele și tocurilor turquoise ce le purtasem mai devreme . . . N-am putut decât să mă amuz. Nu i-am cerut explicații, nu l-am întrebat absolut nimic despre comportamentul lui din ultimele două luni, ci, pur și simplu, m-am comportat normal. Am ajuns, am făcut turul casei, să văd noile modificări și am ieșit în curtea mică și drăguță. Am pus două pături pe balansoar și ne-am așezat comozi.

Stăteam unul lângă celălalt, fumam și povesteam ce-am mai făcut fiecare în timpul cât nu ne-am văzut deloc. Din vorbă în vorbă și dintr-o aluzie în alta, a început să-mi laude sânii (cum face de fiecare dată) și să-i maseze ușor. Îmi plăcea. Și pot să spun, cu mâna pe inimă, că e singurul bărbat care a reușit să mă excite doar prin dezmierdarea sânilor, cu mâinile sau cu limba. Singurul. Niciun altul înaintea lui nu a reușit să facă chestia asta. La un moment dat, mă gândeam că am o problemă și exstă o cauză a ne-excitării mele.

Continua să mă mângâie și ajunsese cu mâna pe sub pantalonii mei scurți. Deja începea să se încingă bine atmosfera. M-a întrebat dacă nu cumva mi se pare că îmi lipsește un articol vestimentar. Nu aveam lenjerie intimă, de niciun fel. Nu avea niciun rost să mă mai obosesc să iau și desuuri sexy pe mine. Știam unde se va ajunge și vroiam să fie cât mai simplu, îmi doream prea tare încât să mai pierd vremea și cu astea . . . Începuse să mă tachineze rău de tot. Se juca cu clitorisul meu, iar mie, chestia asta îmi provoacă niște senzații electrizante. Tresar și mă zbat de fiecare dată, pentru că mă ține să nu îmi pot apropia picioarele și îi place să mă vadă cum mă zvârcolesc. Ah da, jucăm murdar? Bine . . . pot și eu, mă gândeam. Și, încet și sigur, l-am scăpat de pantaloni. M-am aplecat frumos deasupra lui și am început să i-o sug ușor și încet, o simțeam ca o înghețată de caramel ce se topește. Și adoram să i-o sug. Și el simțea asta. Drept urmare, mi-a spus să mă așez peste el. Când am simțit-o intrând toată în mine, singurul lucru la care m-am putut gândi în secunda aceea a fost cât de dor mi-a fost de pula lui. E demențială!

Paranteză: Am avut parte de suficienți bărbați în cei 15 ani de când fac sex. Cu pule mai mici sau mai mari, mai groase sau mai subțiri. Am avut parte de partide de sex incendiare și de altele oribile. Spre norocul meu, mintea mea refuză să și le amintească pe cele nasoale și e bine așa. Am avut iubiți cu dimensiuni de 20+. Toate în zadar. Pentru cele care încă nu știați, cele de 20+ nu înseamnă că-s cele mai bune. Oricât de groase ar fi. Am mai spus și o repet, nu mărmea contează. Revenind: pentru mine, pula lui e perfectă!

În momentul în care am început să mă mișc și să o simt tot mai adânc în mine, am simțit că se oprește timpul în loc și nimic nu mai contează. Senzația era divină, locația era perfectă, doar eram sub cerul cu stele și era răcoare și bine. După orgasmul meu ce nu s-a lăsat deloc așteptat, ne-am ridicat și am primit-o pe la spate, puternic și hotărât. Muream de ciudă că nu puteam să-mi exprim plăcerea prin sunete, ca să nu trezim vecinii.  Ca de fiecare dată, orgasmul lui a fost unul intens.

Evident, dușul și țigara de după, plimbarea cu chopperul înapoi spre casă și somnul dumnezeiesc ca al unui prunc.

Nu cred că mai e nevoie să menționez că mi-au trecut toate și pot să dorm liniștită, fără gânduri care să mai îmi dea târcoale.

This is me 🙂