Pizdă

Când mintea mea e free of tasks și nu am ce face, îmi fac singură gânduri de-ampulea și fără rost, despic firul în patru, deși nu e cazul să fac asta, pentru că totul e foarte simplu.

Pe mine indiferența mă omoară. Dar. La fel de bine tratez și eu cu indiferență atunci când ceva nu îmi convine sau persoana implicată și-o caută și o cere. Partea nasoală e atunci când tratamentul ăsta cu indiferență este aplicat de o persoană care a luat modelul cu copy-paste de la tine. Și să vezi atunci o Nasty turbată. :-))) Mă amuz fantastic acum, dar nu e râsul meu. De fapt, îmi vine să urlu de ciudă și de draci din cauza situației, chiar dacă știu că peste puțin timp se va întoarce totul în favoarea mea. Pentru că tot timpul așa a fost. Și așa va fi . . . simt eu bine, ca-ntotdeauna.

Ce mă disperă e că îmi fac gânduri inutile ca o pizdă proastă. Helăăăăău, Nasty, wake-up! Ce pula mea faci? I-ai dat și satisfacție, ca proasta și tot acolo continui să te gândești, urlă vocea din capul meu.

Mai vreau și nu mai vreau.

Nu știu ce vreau.

Și e complicat.

O pulă.

24 de comentarii

 1. Vezi cum se întoarce roata? Cea mai eficientă cale de a pune pe bigudiuri mintea unei femei e să-i furi stilul. Puțină indiferență, puțină stimulare a geloziei, puțină tachinare și gata prăjiturica…

  Apreciază

    1. Dacă ești puțin atentă și mai răsfoiești, ai să observi că blogul e de 3 ani, vocabularul e și vulgar, iar scopul meu în viață nu e să atrag atenția prin titlul articolelor. Cine vrea să citească, o face oricum, cine nu, la fel . . .

     Apreciază

  1. Nu vreau să-l schimb, nu ar mai avea niciun farmec.
   Asta e prostia noastră, a oamenilor, încercăm să-i schimbăm pe cei din jurul nostru și greșim foarte tare. Dacă ți-a plăcut de omul ăla așa cum l-ai cunoscut, de ce ai vrea să-l schimbi?! Pur și simplu ca să demonstrezi ție sau cuiva că poți?!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s