Soap Opera – Episode 8

Pe la jumătate lunii Ianuarie, m-am gândit că ar fi interesant să mă mai joc puțin, știind că acum eu conduc jocul și că mr. junior reacționează cum vreau eu. Așa că, i-am trimis un mesaj pe facebook cu o poză cu cele trei cărți ce le citesc (acum sunt la ultimul volum), Fifty Shades of Grey. Doar poza, nu explicație, nu bla bla, nu nimic. După vreo jumate de oră mă sună. :-)) Vă dați seama ce m-am umflat iar în pene când am văzut că reacționează instant. ” Ce vrei să zici cu poza aia?” Eu: ”Nimic, ți-am dat doar o idee, poate ți-ar plăcea să citești. Eventual, poți să te documentezi și discutăm pe tema asta.” Am povestit diverse chestii, mai mult el, decât eu, pentru că el avea noutăți, el făcuse schimbări în viața lui. Printre altele, mi-a spus că s-a mutat singur într-o garsonieră, că a fost alegerea lui și așa a vrut. Evident că nu m-am putut abține și l-am întrebat dacă și prietena lui s-a mutat cu el. Mi-a zis că nu a vrut să se mute cu el pentru că ea nu știe să gătească și prostii din astea. Eu mi-am făcut direct o idee și mi-am dat seama că se speriase și că i se părea ceva mare și important. L-am întrebat dacă nu i s-a aprins un beculeț. Eu să fi fost în locul lui, pentru mine, clar era un mare semn de întrebare. Dar, lui îi convine situația și își poate face de cap fix cum vrea.

Mi-a spus că trebuie să-mi arate garsoniera, să văd unde s-a mutat și vedem cum facem. Ok. Ce era să-i spun?! A rămas că se documentează și vorbim, îmi spune părerea lui.

Fac o paranteză. Pentru cei care nu știu despre ce e vorba în cele trei volume Fifty Shades of Grey : Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi.

Ajunsesem de la servici ruptă de oboseală și am zis să dorm puțin înainte de kangoo. Cum niciodată nu îmi pun telefonul pe silent, după jumate de oră începe să sune. Ceva număr. Răspund. Era el, de pe nr. de servici, vroia să mă anunțe că s-a documentat și să mă întrebe dacă chiar BDSM?! I-am spus că nu chiar BDSM, ci doar o parte, chestiile dure și cele gen sado-maso, nu mă caracterizează. ” Adică sugerezi ceva, vreo aluzie, propunere?” I-am expicat că mi s-a părut interesantă cartea și cred că ar trebui să o citească și el, e chiar inspiratoare și dacă ai minte cu mulți pui, îți dă niște idei 🙂 A rămas că ne auzim să vedem cum facem să ne întâlnim.

Bineînțeles că mă tot bâzâie cu mesaje, chiar aseară mi-a scris, dar dormeam deja. Oricum, eu îl las să văd ce face. Îi mai arunc câte o săgeată din când în când :-))

To be continued . . .

7 comentarii

    1. Cine a pomenit de romantism? Sunt soft porn, după părerea mea 😉
      Chiar merită citite, eu acum citesc ultimul volum. Precizez că fiecare volum are cel puțin 600 de pagini și primele două le-am citit într-o săptămână, asta ca să-ți faci o idee despre cât de tare stârnesc interesul și nu îți vine să te dezlipești de ele. 🙂

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s