Soap Opera – Episode 3

La vreo 10 zile de la ultima conversație primesc un mesaj într-o sâmbătă noaptea, târziu: ”Ce faci?”. Dormeam la acea oră, deci nu am răspuns. A doua zi când am văzut mesajul, am zâmbit și m-am bucurat, dar nu am răspuns.

Luni pe la prânz , m-a abordat pe whatsapp. A afirmat că mi-a scris sâmbătă noaptea, dar eu nu am vrut cu el, vroia să-mi arate o nouă achiziție. Nu i-am răspuns. Când a văzut că nu dau explicații și nici nu întreb despre ce achiziție e vorba, s-a gândit să mă întrebe ce mai fac. Eu, ca să pun puțin paie pe foc, l-am întrebat dacă s-a gândit de ce nu i-am răspuns atunci noaptea. Mi-a spus că exista posibilitatea să dorm, având în vedere că era o oră destul de târzie. I-am sugerat din nou să se mai gândească o dată, poate totuși realizează. Ce credeți că mi-a spus? Că eram ofticată pe el. M-a bufnit râsul pentru că am realizat că el nu mă cunoaște absolut deloc și habar nu are când am draci pe el sau sunt supărată. I-am și spus că nu mă cunoaște absolut deloc, după atâta amar de vreme și i-am propus să se gândească la ultima conversație ce am avut-o. Mi-a scris ceva irelevant, ceva ce oricum doar el a înțeles, după care a schimbat repede subiectul.

Brusc și dintr-o dată, era interesat când îmi poate face o vizită. Nu i-am răspuns. Când a văzut că nu răspund, a încercat să îmi dea de înțeles că e pierderea mea dacă nu răspund, dar nu am mușcat momeala. Tot nu am reacționat. L-am lăsat să mocnească. Începea să-mi placă jocul ce tocmai se dezlănțuise, simțeam că va urma mai mult…….

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s