Night Ride

După noaptea de sâmbătă și o duminică în care am încercat să-mi recapăt puterile, luni, deși era destul de agitație la birou, am zis că ar fi interesant să am o noapte mai palpitantă. Sau cel puțin speram. The kid era singurul care putea să îmi ofere ceva nou, cum o face de obicei, așa că, am decis să-i scriu un mesaj scurt, la obiect și extrem de porno. Zis și făcut. Începuse cu explicații, scuze și prostii de-ale lui, dar i-am tăiat-o repede într-un mod de nerefuzat. Nu am stabilit nimic însă, cu el niciodată nu pot fi sigură de nimic. Rămăsesem să ne auzim seara.

Era deja trecut bine de miezul nopții și the kid nu dădea niciun semn de viață. Hmmmm Deja mă luaseră toți dracii dar nu vroiam să îl las să vadă chestia asta, așa că nu reacționasem nicicum. Mă gândeam cum să mă comport în continuare ca să simtă că a greșit și că nu e tocmai ok să mă trateze astfel. Comportamentul lui denota faptul că nu-i pasă de mine și că îi sunt indiferentă, fapt ce mă enerva al naibii de tare. Fumam țigară după țigară , plimbându-mă de nebună prin orașul agitat, când aud melodia lui sunând pe telefon (btw, am selectat pentru el Hess is More – Yes Boss și când îi aud vocea tipei care o cântă, mă excit instant, știind cine mă apelează).

Oooo deci nu suntem indiferent la solicitări. Interesant.

Începuse să-mi placă chestia asta și mă relaxasem, realizând pe moment că îi pasă și că și-a făcut timp pentru mine. Nu vroia să-mi spună unde e, ci doar că am trecut pe lângă el și nu l-am văzut. Îmi spusese că am zece minute la dispoziție să-l găsesc și dacă reușesc îmi face o surpriză. Hmmmm, părea ciudat, pentru că era chiar imposibil să trec pe lângă el și să nu-l văd. Adică mașina lui o recunosc dintr-o mie, deci ceva nu se potrivea. Mi s-a aprins beculețul și am realizat că e cu motorul! Are un chopper recent achiziționat, de toată frumusețea, negru cu albastru metalizat, nici că se putea să fie altă culoare, decât albastrul meu preferat. Evident că l-am găsit, a venit după mine, ne-am parcat, am schimbat câteva cuvinte și am decis că e cazul să-și țină promisiunea și să mă plimbe cu motorul.

Faza cea mai tare era că nu-mi imaginasem că o să ajung în acea noapte să mă plimb cu motorul așa că aveam pe mine o pereche de panataloni foarte scurți de blugi și niște tocuri de 10 cm de toată frumusețea. Dar și așa, nu mai conta nimic, mai bine, îmi expuneam picioarele lucrate la kangoo pe superbul chopper. 🙂

Ne-am pus căștile, mi-a explicat cum trebuie să stau și să mă înclin și încă alte câteva lucruri ce trebuia să le știu și am plecat. La început mi-a fost puțin ciudat, nu pot spune frică, pentru că aveam încredere în el, dar, pe măsură ce ne deplasam, începeam să mă acomodez și îmi plăcea din ce în ce mai mult. Vântul îmi bătea prin păr și îmi intra în piele, îmi era destul de rece, dar nu conta, senzația era prea sublimă ca să mai iau în seamă și celelalte lucruri adiacente. Mergea încet la început, până m-am obișnuit cât de cât. Când a simțit el că sunt eu ok (vorbea cu mine tot timpul, ca să mă facă să mă acomodez cât mai repede, să nu mă lase să-mi fie frică), a prins viteză. Atunci am simțit cele mai euforice stări de până în momentul respectiv, e o senzație de libertate de nedescris, m-a fascinat și încântat instant și iremediabil, mă îndrăgostisem pe loc. Îmi tremurau picioarele de emoții, de frig, de bucurie, n-am idee din ce motiv, dar nu a mai contat.

Ne-am oprit într-un parc, ne-am așezat pe o bancă, m-am cuibărit în brațele lui și am început să povestim diverse. Am plecat după ce am fumat țigările și ne-am întors la mașina mea, trăind din nou acele senzații noi și minunate. Îmi plăcea la nebunie. Îl simțeam pe el pentru că îl luasem în brațe, mă țineam de el, vântul adia prin părul meu și adrenalina era la ea acasă. Nu putea fi mai perfect.

Nu ne-am desfătat trupurile cu plăceri, eram amândoi foarte obosiți și am decis că e mai bine așa. În fond, nu e prima dată când ne petrecem timpul împreună fără să ne atingem.

Am plecat spre casă și am decis că e perfect așa, de ce aș vrea mai mult? Am aflat destule despre el și viața lui de cuplu și am ajuns la concluzia că e mai bine să petrec doar momentele frumoase cu el și atât.

Mai vreau!!!!!!!!!!!

3 comentarii

  1. Btw din experienta proprie nu o sa dureze prea mult sa va limitati doar la momentele frumoase si atat, fara experientele din dormitor. Am incercat cu un tip timp de 1 an „abstinenta” si in final tot in dormitor am ajuns. In tot acest timp el avea pe cineva, eu pe altcineva. Deci e cu „pacate” 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s