Summer

Și ne tot hârjonim de vreo lună….. pe whatsapp, live, la telefon, în toate felurile posibile. El, un bărbat ce l-am cunoscut acum 8 luni, nu-mi părea interesant la început. Îl vedeam schimbând femeile mai ceva ca pe șosete și aveam o impresie foarte proasta despre el, la început. În timp, încet, încet, am auzit povești despre el foarte multe, marea majoritate adevărate. E un tip super deștept, e bun în meseria lui și știe ce face, îi fuge mintea și este plăcut  ca om.

Totul a pornit dintr-o joacă. Când venise la birou și o pupase doar pe colega mea. Am început să-l cert că pe mine nu mă pupase și să-i fie rușine. Mă chemase apoi să mă pupe și pe mine. Ca să nu discut cu el chestii din afara serviciului de față cu toată lumea, i-am scris pe whatsapp. Și ne bâzâiam așa, eu într-un birou, el în celălalt. Am continuat până seara, când fiecare își terminase treburile și puteam vorbi la telefon. Atunci am vorbit multe, vrute și nevrute.

Faza cea mai tare a fost la birou când mi-a făcut un compliment și toți se uitau ca la mașini străine. Doar atunci îmi observase culoarea ochilor și era impresionat. Seara, la telefon mi-a spus că făcuse o afirmație pe care nici măcar regina Angliei nu o poate contesta. Are vrăjeală, dar eu nu am pus botul. Îl cunosc deja destul de bine și cam știu ce stil are încât pot deosebi când face vrăjeală sau când vorbește serios.

Ne bâzâim și acum, cu fiecare ocazie, dar suntem prieteni și în plus, lucrăm și împreună. Nu ne vedem zilnic, dar noroc că există whatsapp 🙂

Voi continua să-l tachinez, sunt curioasă cât o mai lălăie, îl simt că vrea, îl văd cum se uită la mine.

The Kid e în peisaj, dar nu ne-am mai întâlnit. M-a trezit într-o noapte pe la 2 să-mi arate noua achiziție. A venit sus, am fumat o țigară, mi-a făcut un masaj și a plecat acasă. Îi stă bine cu noua achiziție și mi-a promis că mă plimbă și pe mine. Abia aștept, îmi doresc de mult timp să o fac și pe asta. Îi cam simt lipsa dar nu e grav, nu mai sunt disperată după el cum eram înainte, știu că vine singur și fără să-l chem, dar are perioade. Vine el, când nici nu mă aștept.

Am jucărie nouă acum și deci am cu ce să-mi ocup puținul timp liber pe care-l am. De aceea nici nu am mai scris, sunt mai tot timpul plecată de acasă, vin ca și la hotel, doar să dorm. Dar e bine 😉

6 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s