Drive, sex & cigarettes

Părul desfăcut , o bluziță mov, jersee , fustă și dres bleu-marin, tocuri cui înalte și ruj roșu. Ținuta era ideală pentru seara ce o aveam înainte. O degustare de vinuri la un restaurant. Kid mă tachina prin mesaje, mă provoca, mă stârnea, îmi scria mesaje excitante și incitante, mă făcea să mă umezesc citindu-le. Partea interesantă e că, după ce s-a terminat degustarea de vinuri, care, au fost extrem de bune și prezentate corespunzător, noaptea a continuat perfect și surprinzător.

L-am rugat să vină după mine, eram cu mașina și băusem….. A venit, am lăsat-o pe prietena mea acasă, am luat mașina lui și am pornit în noapte spre locuri necunoscute. Eram amețită de la vinurile aromate și beată de fericire că eram din nou în compania lui. L-am sărutat ușor pe buze, doar cât să-i las urma rujului și mi-am aprins o țigară. Mi-a pus melodia mea preferată și a călcat pedala de accelerație cu ură. Îl ador când face gesturi la care nu mă aștept și care mă surprind în mod plăcut. Un sentiment de liniște m-a cuprins în momentul acela și nimic nu mai conta. De fapt, el reușește să mă liniștească incredibil. Simt un calm de nedescris, o pace și o liniște uluitoare, atunci când e lângă mine și chiar îmi face bine.

Am mers într-un loc întunecat și retras, pe malul apei, singura lumină existentă în zonă fiind cea a lunii. Timpul parcă se oprise în loc și eram doar eu cu el, privindu-ne în ochi cu subînțeles. Îmi povestea ceva, nu știu ce, pentru că îi urmăream doar buzele de ceva vreme și l-am întrerupt, sărutându-l cu pasiune nebună. Mi-a răspuns pe măsură, înfigându-și mâna în părul meu, trăgându-mă și mai tare spre el. A început să fie incomodat de hainele mele și încet, și-a făcut loc pe sub bluză și sutien, bucurându-se de sânii mei ”treziți” de limba lui. Îl sărutam încet și ușor pe gât, am ajuns mai sus, i-am luat lobul urechii încet între dinți și i-am simțit reacția. Ajunsesem într-un punct sensibil și eram bucuroasă că îl puteam tachina. Continua să-și facă de cap cu sânii mei, atingându-mă peste tot. La un moment dat încerca să-mi spună să ne oprim, dar nu reușise să termine fraza, eram cu mâna la el pe pantaloni, rugându-l să elibereze ”bunătatea” din strânsoarea pantalonilor.

S-a supus asemeni unui sclav și m-a lăsat să fac ce vroiam. Mă ridicasem în genunchi pe scaun și am început să-l ling ușor. Începea să se manifeste, semn că eram pe drumul cel bun. I-am luat pula ușor în gură și am început să i-o sug încet. Am udat-o bine de tot cu multă salivă, am înghițit-o toată de câteva ori, rapid, pentru senzațiile intense și apoi am început să-i sug cu poftă capul pulii, în timp ce i-o frecam repede cu mâna. Simțeam cum umezeala dintre picioarele mele devine tot mai pronunțată, doar adoram să îl simt între buzele mele și să-i văd expresia aceea de plăcere și extaz pe chip. Am continuat să i-o sug cu aceeași poftă de nedescris, când încet și ușor, când repede și tare. Îmi plăceau și mie și lui, alternanțele acestea. Mă așezasem și mai comod și mă uitam la el în timp ce mă jucam cu limba pe pula lui tare. Mă excita la nebunie acest lucru. L-am simțit juisând de plăcere, șiroaiele scurgându-se la mine în gură. Respira sacadat și tremura extrem de tare, motiv pentru care am încetinit, i-am lins și ultima picătură și m-am oprit. Continua să tremure asemeni unui copil înghețat de frig și l-am luat în brațe, sărutându-l încet și ușor pe gât. Îi provocasem un orgasm extrem de intens, și-a revenit abia după zece minute, când ne-am aprins amândoi câte-o țigară. Mă tachina spunându-mi că sunt o răutate, iar pentru insistențele în locul sensibil , îmi voi primi pedeapsa pe măsură.

Am plecat din acel loc, continuând să ne plimbăm pe străzile orașului, pe drumul de ocolire al acestuia și împrejurul lui.

17 comentarii

 1. Am impresia ca ai atins un prag in sus in povestirile senzuale, jurnalele de sex. Si imaginea este printre cele mai curajoase. Felatia ai descris-o minutios, dar cu o caldura coplesitoare. Voi reciti acest text cu bucurie. Dar mi-ar fi placut si mai mult daca povesteai si ce se intampla cu tine in asemenea clipe incandescente.

  Apreciază

 2. tremurat ca „un copil inghetat de frig” si „zece minute” … cand in rest e super-alpha-male? raspunde-ti (tu pentru tine) la intrebarea „de ce am scris asta/asa?” …

  Apreciază

  1. Chiar crezi că ce ai scris tu acum are vreo legătură? D.p.m.d.v. sunt două lucruri total distincte, nu pot face o legătură între ele. Eu nu mă pot controla în momentele acelea, nu pot fi rațională, nu gândesc, am un gol în creier. Poți tu să îmi spui că atunci când faci sex te controlezi, având grijă cum reacționezi ca nu cumva ”masculul alpha” din tine să aibe de suferit?

   Apreciază

   1. aaa … sa inteleg ca tu faceai sex si simultan ai scris pe blog? neah, asta n-o cred nici mort! :)) … eu ziceam despre ce ai scris la ceva timp dupa eveniment si despre exagerarea/contrazicerea din text.

    ps: eu nu-s mascul alfa si prin urmare nu-ti pot raspunde la intrebare

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s