Clepsidra

 „Gândeşte-te la o clepsidră. Sâni frumoşi, mari, fund bombat, picioare musculoase (nu exagerat) şi nu în ultimul rând, buze voluptuoase şi, bineînţeles, părul creţ, ştii doar că asta e pasiunea mea. Acum, dacă are toate astea şi nu sunt însoţite de o atitudine pe măsură, o minte interesantă şi murdară, le are degeaba. Pentru mine, aceasta e femeia „bună”, nu piţipoancele scânduri de le vezi la mall toată ziua.”

” De ce 5 din 5? Pentru că ai atitudine, pentru că ştii să te comporţi cu o femeie, pentru că eşti bărbat (în adevăratul sens al cuvântului), pentru că eşti deştept, pentru că ai „ceva”-ul ăla, pentru că eşti pervers dar ştii să fii şi tandru când e cazul, pentru că eşti hotărât, pentru că eşti interesant, pentru că ai un zâmbet cuceritor, pentru că eşti simpatic şi misterios, pentru că ştii ce vrei, pentru că ştii să satisfaci o femeie……….”

„Ahhhhh I like it when you are a dirty little squirter ;-)”

„Să îţi mai spun că e foarte intens şi atât de puternic încât simt cum mor în secundele acelea?”

Azi, mă simt femeia fatală, azi, am mai multă atitudine ca niciodată, azi sunt toată doar un zâmbet, azi mă simt mai frumoasă şi mai senzuală ca niciodată……

12 comentarii

 1. Pitipoancele de la mall sunt si ele in formare si nu sunt atat de vinovate pe cat par. Ele doar isi incearca norocul pe care-l au cele deja televizate si marcate cu cate o vila cu incalzire in pardoseala. Gandeste-te ca standardul perfect expus de tine, nu este altceva decat un singular. Sunt barbatii care prefera chiar si ultimul trup intins pe marginea drumului ce-ti cere sume infime pentru placeri de portbagaj.

  Apreciază

  1. Nu stiu daca e standard perfect sau nu, era parerea lui despre femeia „buna” si mai jos, parerea mea despre el, despre barbatul adevarat d.p.m.d.v. Daca ai observat, sunt puse in ghilimele aceste fraze, tocmai pentru ca sunt extrase din conversatiile noastre telefonice si din mesajele ce ni le scriem. Nu tind spre perfectiune, nici nu ma intereseaza sa fiu femeia perfecta, vreau doar sa ma bucur de ceea ce am si daca incerc sa imbunatatesc ceva, o fac pentru ca asa simt, pentru ca imi place, pentru ca asa vreau.

   ( Si pun paranteza pentru ca e total off-topic – Iar referitor la pitipoancele de la mall, sincera sa fiu, chiar ma lasa rece. Mi-au lasat un gust amar, pentru ca tocmai s-a deschis mall-ul, chiar aseara si parca toate au venit pentru a fi expuse intr-o vitrina, pentru a fi admirate si pentru a alege urmatoarele „victime”. Ba, mai mult, mi s-a facut mila de ele cand am realizat cat s-au chinuit ele sa para altfel decat restul, sa se evidentieze in multimea de oameni. Trist, dar adevarat.)

   Apreciază

 2. La mall? Auleu, ziceai ca-i revolutie. Cohoarde de oameni (in genere tineret) au transhumat ieri, spre noul mall. Stii tu care. „Treceti batalioane romane Carpatii…”

  Apreciază

 3. Mie îmi plac pitiponcele de la mall. Mi se pare pueril sa tot vorbesti de tipare feminine. A, apropo, mintea e prima. Aspectul fizic de acolo porneste. Un om care știe sa se intretina e un om cu un aspect plăcut. Multe scanduri (cum le spuneti voi) frang mai multe inimi de „bărbați adevarati” decât pare. Treaba cu mintea si bărbații adevarati se poate reduce la o ieftineala de nedescris. E o linie subtire aici.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s