Bubble Bath

Mda…. sunt frântă de oboseală and still……I want more…..

The Kid, a ajuns undeva după ora 22:00, obosit dar zâmbăreţ ca de obicei. Are un zâmbet ordinar, pervers, îl reprezintă. Cred că tocmai felul lui de a fi atrage ca un magnet, cel puţin pe mine m-a cucerit din prima.

Anyways, am promis să fiu hardcore şi m-am ţinut de cuvânt. Ne-am tachinat reciproc o bună perioadă de timp şi când n-am mai rezistat , m-am aşezat on top of him şi din secunda aia, am început să simt toate senzaţiile alea demenţiale. Jocurile noastre cu tachinări şi mângâieli şi toate cele, fac toţi banii din lume. În momentele acelea ne „soatem ghearele” fiecare , pentru a provoca plăcere celuilalt. Şi da, e cel mai mişto lucru să provoci plăcere, să vezi că atingerea ta face minuni, trezeşte simţuri, anulează orice gând.

Ne-am mutat cu joaca în baie apoi…. Cu spumă şi apă călduţă, cu cald şi rece, trupuri fierbinţi şi dornice , am avut iar orgasme sublime. Ţigara de după, se ştie, e mană cerească în momentele acelea. Mi-am fumat ţigara relativ repede şi am fugit repede în pat, tremurând de frig, după baia caldă şi aerul răcoros de afară. Nu cred că a durat mai mult de 5 minute senzaţia aceea de frig, pentru că la simţul buzelor lui senzuale pe corpul meu, începea să se încălzească atmosfera al naibii de repede. I wanted to blow him so hard, so that he would never forget that night and I did it. Soft , slow and sensual, hard, tough and fast. Şi muream de dorinţă să-l simt în mine atunci, dar am preferat să-i simt plăcerea lui în momentele acelea, să-l văd cum se uită în ochii mei, să-i citesc satisfacţia pe chip. Trăirile astea ce le simt când îl văd în culmea plăcerii, nu au termen de comparaţie şi nici nu pot fi descrise în cuvinte.

Într-un final , ne-am bucurat simultan de orgasm şi am căzut într-un somn adânc şi liniştit.

7 comentarii

 1. Asta e slab rau (articolul zic). Serios, fara gluma sau urma de rautate. Totul e fad si firul este intrerupt. E ca o suma de idei principale, adica faza incipienta a unui rezumat. Pacat. Sorry, nu vreau sa fie o ofensa dar e prost scris. Se poate intampla oricui.

  Apreciază

  1. Eu înțeleg că tu trebuie să critici pe toată lumea, dar sinceră să fiu, chiar nu mă interesează. O fi prost scris , posibil, e pe fond de oboseală. Greșeala asta ce o faci tu, este că stai să citești ca un articol din ziar în loc să citești ce e în spatele cuvintelor. Oricum, nu contează.

   Important e că mă simt mai extraordinar ca niciodată și îmi place la nebunie ceea ce mi se întâmplă. Restul…………e tăcere!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s