Etichete

, , , , , , , ,

Deci, da, încă o dovadă că niciodată nu poţi şti de unde sare iepurele….. Ziceam eu ieri că iau o pauză, nu? Pe naiba, pauză!

Mai ţineţi minte individul acesta ? Eh, aseară ne-am întâlnit întâmplător pentru a treia oară şi pentru că îmi era dator cu o plimbare cu maşina, şi-a respectat promisiunea şi ne-am plimbat până târziu în noapte. Discuţii pe teme destul de variate, deci, per total e foarte ok. Am făcut schimb şi de numere de telefon, etc. Să vedem cum va evolua 🙂

Partea interesantă a fost că pornind de la nişte subiecte mai …. delicate, să zicem, am ajuns să vorbim despre relaţii, femei şi bărbaţi, că doar asta ne roade şi pe unii şi pe alţii. Fiind şi colegul lui cu noi în maşină, eram oarecum obligată să le fac faţă şi normal (aplauzele mai târziu) am ştiut să-mi impun punctul de vedere în aşa fel încât, la final, mi-au dat dreptate amândoi. 😀 Bine, important în astfel de situaţii nu e cine are sau nu dreptate ci, din punctul meu de vedere, e foarte interesant să văd că sunt şi bărbaţi care gândesc la fel ca mine. Şi nu spun femei pentru că dacă nici eu nu le înţeleg pe unele, e clar că bărbaţii nici atât nu o pot face….

Per total, am avut o seară faină, chiar dacă dimineaţă iar m-am trezit târziu şi nu am ştiut pe ce să pun prima dată mâna. Ne sacrificăm pentru patrie, ce naiba! :))))))

P.S. Că eu sunt nebună, o știm cu toții….. Chiar făceam încă alte câteva lucruri în timp ce scriam acest articol și nu am fost atentă la ce am scris, nici măcar nu m-am obosit să-l citesc după ce l-am terminat și l-am publicat așa, vai mama lui. Acum când sunt de n ori mai obosită decât dimineață, le-am observat, dar mi-e prea lene să mai modific. Nicio critică de la nimeni? Și eu care credeam că mă va trage careva de mânecă…… 😦