Etichete

, , , , , , , ,

Speram să am o seară liniştită, după ziua nebună de ieri. Nu a fost aşa. Am păţit iar nişte chestii, am aflat nişte alte chestii noi şi , uite aşa, pe pulă mi-a fost seara. Am ajuns târziu acasă, n-am mai putut să dorm, azi dimineaţă m-am trezit cu o oră mai târziu decât trebuia, ce mai….. s-a dus pe apa sâmbetei toată buna mea dispoziţie.

Cu fiecare zi ce trece, cu fiecare întâmplare ce-o mai trăiesc, ajung la concluzia că sexul opus pe cât pare a fi de superior şi deştept, pe atât de tare urlă prostia în el. Trist, foarte trist. Acest lucru nu poate decât să-mi confirme că o femeie poate face fix ce vrea ea cu un bărbat, dacă-şi propune chestia asta. Eu n-am fost niciodată genul acesta de femeie pentru că nu pot, nu am stomac pentru aşa ceva. Am fost amanta lui M. 7 ani. În aceşti 7 ani, nu am avut niciun folos material de pe urma „relaţiei”. Nu m-a interesat. Şi dacă tot am pomenit de M. , am aflat aseară că are probleme. Mari. Dar, la fel cum zicea prietena mea, meritam o explicaţie pentru rahatul ce l-a făcut şi probabil va învia când se vor linişti apele în viaţa lui. E capitol închis oricum, nu mă mai interesează, nu mai am ochi să-l văd, dar ce am de zis îi voi spune, no matter what.

În altă ordine de idei, am un gust amar şi am decis că e mai bine să iau o pauză (pauză de orice în afară de blog, o să scriu când simt şi vreau să o fac) o perioadă şi după aia mai vedem. Parcă văd că cine ştie ce se mai întâmplă….. Anyway, îmi văd eu de ale mele şi acţionez în funcţie de ce mişcare fac cei din jur. Chiar sunt curioasă ce-o să iasă din toate poveştile astea……..