Etichete

, , , , ,

Se spune că femeia atinge apogeul la 30 de ani. De ce? Pentru că este sigură pe ea, pentru că ştie ce vrea, pentru că poate fi sexy, senzuală, înger şi demon în acelaşi timp şi multe altele…….

Nu, nu am 30 de ani, mai am ceva timp până atunci, dar, se pare că pe zi ce trece, înţeleg tot mai mult chestia asta cu apogeul. Mă apropii de frumoasa vârstă de 30 de ani şi deşi, pe vremuri, susţineam că femeile la 30 de ani sunt „babe”, acum realizez, de fapt, că sunt cele mai „tari”. De ce? Şi am să pun răspunsul unui bărbat aici :”femeia de 30 de ani e ca o piersică coaptă, dulce şi zemoasă. Cea de 20 de ani este crudă, tare şi fiţioasă”. Şi înclin să cred că e cât se poate de adevărat.

Până la 30 de ani femeia experimentează, poate avea ghinionul să treacă printr-o serie de lucruri nu tocmai drăguţe, din care are foarte multe de învăţat. E adevărat că nu orice femeie ştie să extragă binele din rău, dar cea care o face are enorm de câştigat. După una sau mai multe experienţe negative, nu îţi mai vine să te arunci cu capul înainte, cum o făceai cândva, eşti mai precaută, îţi iei anumite măsuri de siguranţă, analizezi, asculţi şi abia în final acţionezi. Personal, acţionam din impuls. Făceam fix ce simţeam pe moment şi, deşi nu mi-a părut niciodată rău pentru ceea ce am făcut, e mai bine acum, când stau şi „rumeg” mai bine situaţia.Plus că induci lumea în eroare, aşteptându-se să reacţionezi într-un anume fel şi tu, de fapt o faci exact cum se aşteaptă mai puţin.

Din punctul meu de vedere, al femeii de 20+ ani, e mult mai greu pentru o femeie matură, sigură pe ea, independentă, să-şi găsească un partener pe măsură. Nu mai am răbdare, timp şi nervi să trec prin toate fazele alea de început (tatonare, pupături inocente , ţinut de mână, ş.a.), mi se pare out of date sau cel puţin nu mai sunt pentru mine.

Un bărbat adevărat, va şti întotdeauna cum să cucerească o asemenea femeie şi va şti exact când trebuie să o aprecieze, să se comporte frumos, să fie hotărât , ş.a.m.d.

“Sa nu-i ceri niciodata unei femei imposibilul. S-ar putea sa ti-l ofere.”

Femeia de 30 de ani e cea capabilă să o facă 😉

Dragilor, aştept părerile voastre.