Etichete

, , , , , , , ,

M-am „jucat” puțin ieri pe facebook să văd ce mentalitate este prin jurul meu și surpriză, m-am distrat copios.

”Daca femeia trebuie sa fie gospodina in casa, mama la copil si curva in pat, ce va tot plangeti atata ca femeile is curve, nu asta vreti?”

Plecând de la întrebarea aceasta, au degenerat diverse discuții. Curios, nicio femeie nu s-a sinchisit să-și dea cu părerea. Deși, nu mă așteptam, au existat bărbați care au sărit de cur în sus , susținând că femeia e curvă nu doar când trebuie.

IMHO, femeia trebuie să fie curvă în pat. Și e foarte important acest lucru. De ce? Simplu. Se știe că majoritatea bărbaților au mintea murdară. Eh, ca să le satisfaci toate dorințele , trebuie să fii curvă în pat, în mod cert, tuturor le place. Dacă nu ești, vor căuta la alta ceea ce tu nu le oferi, lucru nedorit de noi, femeile (dar asta e altă discuție).

După părerea mea, să fii curvă în pat, nu e suficient, atunci când discutăm despre o relație, dar, așa cum am mai spus, e unul dintre lucrurile esențiale.

Ce mă intrigă pe mine, este faptul că bărbații, atribuie acest ”statut” tuturor femeilor. Și aici cred că fac o greșeală. Din punctul meu de vedere, curvă e o femeie unsă cu toate alifiile, care știe ce vrea și se pricepe să satisfacă un bărbat în pat. Aici intervine confuzia între prostituată și curvă. Prostituata, după cum știți cu toții, își oferă serviciile în schimbul unor foloase materiale. Dacă femeia e curvă și te joacă pe degete pentru că poate, face lucruri care nu îți sunt ție pe plac , te grăbești să o faci curvă cu înțelesul de femeie ușoară, prostituată, zdreamță ș.a. și nu mi se pare normal. Pentru simplul fapt că o duce capul mai mult decât pe tine, știe cu ce se mănâncă sexul, e independentă și se descurcă singură, înseamnă că e o femeie deșteaptă. O curvă deșteaptă. Nu prostituată. Nu femeie ușoară. Nu zdreamță. Eh, genul ăsta de femeie, nu le este pe plac multor bărbați și puțini sunt cei ce știu să aprecieze aceste calități ale unei femei.

Unul dintre cei ce mă cunosc foarte bine, a dat un răspuns interesant la întrebarea adresată de mine pe facebook: ”Un barbat trebuie sa stie sa trateze o femeie ca pe o curva si ea sa se simta atunci respectata,e chestie de nuanta…..”. That’s my point, too. Chestia asta nu se poate realiza atât de ușor și puțini sunt cei care și reușesc, însă laurii culeși după, sunt de necomparat.

I’m a sexy bitch and I’m proud of who I am!