I hate men , today!

Pentru ca am realizat că atunci când am de împărtit bucurii personale, nu e nimeni. Pentru că atunci când vreau să-mi petrec ziua în compania lui, nu e nimeni. Pentru că atunci când am nevoie de un umăr şi de o vorba bună, nu e nimeni. Pentru că am o dragoste imensa de oferit şi . . . Nu e nimeni. Pentru că sunt n lucruri pe lumea asta care sunt mai frumoase în doi şi . . . Nu e nimeni. Pentru că atunci când e soare , nu vede nimeni. Pentru că atunci când se îneacă corăbiile , nu e nimeni să le salveze. Pentru că nu mai vreau singurătate şi oricât aş vrea eu, tot nu e nimeni.

Şi nu pentru că trebuie să existe un vinovat sau pentru că discreditez pe cineva, ci doar pentru că e un gol imens. Atât.

18 comentarii

  1. stai linistita: si la barbati e la fel. ei doar nu prea recunosc asta (multi nici macar in gandul lor). iti dezvalui un „secret”: omul rational e toata viata singur (chiar daca destul de des isi foloseste ratiunea pentru a se imbata cu apa chioara). daca vrei sa scapi de singuratate nu exista decat o singura varianta … si pe aia ratiunea ta o va respinge intotdeauna.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s