Etichete

, , , , , , , , ,

Well, se pare că e primul post despre el-ul de acum, Shy 🙂

Ne-am început ”povestea”, într-un mediu superb, cu multă liniște, fără lume și cunoscuți prin jur, fără ceva care să ne distragă atenția de la altceva decât noi. Sunt amuzante fazele astea de început, când uneori, nu știi cum să reacționezi și ce să faci, pentru că nu-l cunoști pe celălalt. Cel puțin pentru mine.

Deși am avut ceva emoții, la început, pentru că am și uitat cum e să ai pe cineva lângă tine, nu doar pentru sex, care să te asculte ce vorbești, căreia să vezi că-i pasă de doleanțele tale și care vrea să petreacă timp cu tine, m-am simțit super bine.

Nemaiavând o relație normală de mai bine de doi ani și fiind obișnuită doar cu fuck buddy, am uitat ce bine e când după o partidă fierbinte de sex, te ia în brațe și stai așa, acolo, în căldura emanată de corpurile fremătânde de dorință. Mă simt ca un nou-născut ce trăiește senzații noi.

Am uitat cum e să dormi în brațele cuiva, să te trezești dimineața și să-i spui ”bună dimineața”, să știi că nu se uită la tine ca la felul 7 când te vede în secunda când ai deschis ochii, așa somnoroasă cum ești. Am uitat cum e să te ia cineva în brațe doar așa, fără vreo intenție ascunsă.

O lacrimă se rostogolește lin pe obrazul meu acum. De bucurie.

Monstrul ce l-am avut ca așa zis ”prieten” acum mai bine de doi ani, mi-a băgat în cap tot felul de idei tâmpite, nefondate, ca să mă distrugă psihic și să profite de mine. Și a reușit.

Plâng acum pentru că Shy (până acum) e genul de tip care pare a fi ceea ce îmi doream eu. Plâng pentru că sunt o sensibilă din fire și pentru că mi-e drag să văd că-i pasă. Nu exprimarea sentimentelor contează, deși eu asta fac, le exprim. Contează gesturile, care sunt mai importante decât o mie de cuvinte.

Și ne-am explorat corpurile, la fel cum explorezi un tărâm necunoscut. Ne-am sărutat cu pasiune și cu sete, am adormit îmbrățișați și ne-am trezit la fel. Și acum, tânjesc, după atingerea și îmbrățișarea lui. Mi-e dor….de tot!