Etichete

, , ,

Daaaaaaaaa! Se simte că vine vara. Am început cu nopțile pierdute și diminețile ca cea de azi, pe terasa, afara, la țigară, în fața laptopului, nimic mai fain!

Ziceți că e laudă sau cum vreți să o numiți, dar nu am cum să nu mă bucur când mă întâlnesc cu diverse persoane și toți îmi spun același lucru: ”Oau, ce-ai slăbit! Ce-ai făcut?” E pur și simplu genial! Mă simt mega bine.Degeaba încearcă unii să mă tachineze spunându-mi că mi s-au micșorat sânii, poveste! La fel, dau pe din afară din sutien, dacă nu-s pe fază. Deci, Im a bitch! And I love it 😀

Având în vedere că e duminică și n-o să fac altceva decât să mă relaxez, o să-mi iau cartea, ce abia aștept să o citesc; nu de alta dar e continuarea altui roman pe care l-am citit și mi-a plăcut mult de tot și o să mă tolănesc pe iarbă, la soare. Îmi voi servi delicioasa salată la prânz și o să-i zâmbesc soarelui. Am ajuns la concluzia că sunt una din persoanele meteo-dependente. Sigur mă deprimă vremea rea și mă bine-dispune soarele. Așa că, welcome my beloved summer!

Vă doresc o duminică plină cu soare, cum va fi a mea și multă liniște.