I wish…

Nu știu de ce. Nu întreba. Asta vreau, acum. Și nu se poate….

Da….. La birou pe copiator …. mi-am amintit de o discuție și mi-a venit în minte imaginea de mai jos ….. presimt că ar fi extrem de intens și de exploziv…


M-am gândit mult dacă să scriu sau nu acest post și…. am făcut-o , într-un final. De ce să îmi opresc pornirile? De ce să mă ascund? Da, asta vreau și asta e….

Și știu că ar fi cu cuvinte murdare șoptite printre săruturi fierbinți, cu dorință arzătoare pentru corpul celuilalt, cu sete de plăcere ….. cu fese lovite cu patimă. Te-aș lăsa să mă domini, pentru că-mi place, te-aș ruga să-mi faci ce vreau eu și știu că ai face-o, în stilul tău, pervers …..

25 de comentarii

 1. Cei care vizualizati acest blog!!!! Este scris de un barbat cu talent scriitoricesc si cu multa imaginatie si fantezii sexuale.Nu va lasati ademeniti de povestirile lui, nu sunt reale, desi par ca i se intampla lui, nu este asa, e pura fictiune ca sa va starneasca pofte. Fiti intelepti !
  Nu va pierdeti vremea, mai degraba cititi lucruri care sa va intareasca sufleteste.

  Apreciază

  1. Doar ce am explicat mai sus. Acum depinde si de cat de bine se tine copiatorul ala sid e pozitia adoptata. Daca e un pic mai subred se duce dracu si pasiune si tot. 😀 )))

   Apreciază

 2. Nu prea inteleg.
  La mine ordinea ar fi asa. Daca mi-as trage-o si ar fi doar un copiator prin preajma, pizda ma-si in focul tavalelii poate pic si peste el dar altfel?
  Vad un copiator si mi se scoala grav? Daca nu ma cocot pe el simt ca sunt neejcaulat in conditii extreme?

  Da poate ca nu sunt eu suficient de romantic.

  Apreciază

 3. Am noroc că avem o multifuncţională mare, şi încăpătoare. Problema e că e pe o masă, la înălţime. Însă… sunt nişte scări chiar la marginea geamului, doar perfecte pentru orice diferenţă de înălţime.

  Îmi aduce aminte de aventurile din Chinatown de acum câţiva ani 😦

  Apreciază

 4. sticla aia de pe copiator nu`mi inspira incredere. imi aduc aminte de un clip tampit vazut pe net, o tipa s`a urcat pe o masa de sticla (!!!) si a inceput sa danseze, evident ca s`a spart masa cu ea si filmul s`a oprit cand a zis „i have glass in my….”.
  mai bine treci pe masina de spalat (cand functioneaza) sau obiecte mai barosane.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s