Etichete

, , , , , ,

Citind la ea pe blog acest articol mi-a venit ideea ce urmează să o expun în rândurile de mai  jos.

Eu consider că (cel puțin) 80% într-o relație e sexul. Și dacă e așa, de ce e primul lucru la care o femeie e dispusă să renunțe, pentru a obține n alte lucruri care îi lipsesc (afecțiune, tandrețe & stuff)?! Că nu cred că vreo femeie ar renunța la sex pentru o relație mai mult platonică, doar pentru faptul că respectivul știe să se comporte.

Cei care mă cunosc cât de cât sau mă citesc de ceva vreme , știu foarte bine că eu sunt  susținătoarea nr.1 când vine vorba de sex și mă cam lasă rece romantismele și chestiile siropoase. Și totuși, din când în când, noi femeile, mai avem nevoie și de tandrețe și afecțiune, de un alint și de o îmbrățișare, lucruri pe care unii bărbați nu le știu.

De asemenea, nu cred că sexul mecanic și strict ca act fizic e suficient. De fapt, chestia asta posibil să fie valabilă doar la mine, că aici depinde de preferințe, cred. Și da, sunt prima care merge mai departe dacă el nu se comportă ca atare. Degeaba stă 15 ore pe zi la birou și ”trage” pentru amândoi (așa mă distrează pe mine chestiile astea cu reproșurile), dacă nu e atent la detalii. Și menționez că detaliile, de cele mai multe ori, sunt cele mai importante 🙂 Întotdeauna mi-au plăcut bărbații atenți la detalii. Dar sunt cam rari și scumpi la vedere.

La bărbați o fi la fel? De fapt, ei nu cred că au probleme din astea, în sensul că mai repede îl văd pe un bărbat să pună capăt unei relații (din diverse motive, uneori puerile, alteori inexistente), decât pe o femeie. Am generalizat acum, deși nu știu dacă era cazul. . . . .

Exemplu concret în sensul ăsta pot fi eu. Pentru că M. e bun în pat și ne distrăm super fain când suntem împreună dar, datorită faptului că are momente când nu-mi acordă atenția cuvenită, s-ar putea să renunț la el. De fapt, o să și fac chestia asta în momentul în care fie îi găsesc înlocuitor, fie voi avea o relație.