Happy Ending :-D

Foarte faină ziua de ieri 🙂 Am fost tot bine-dispusă toată ziua, soarele de afară mi-a dat o stare pozitivă, ce motive mai aveam să nu fiu happy? Niciunul, evident.

Toată distracția a început, de fapt, la sală. Am râs cu antrenorii pe-acolo, tot făceam mișto cu ei, ei de mine că tot comentam and so on.

La un moment dat, după ce am tot primit fitile din alte părți, îmi răsare din nou mirifica idee cu dușul 😀 dar puțin diferită…. După n serii de abdomene, urc la zona de cardio și mă pun pe bandă. După vreo 4 km mă gândesc eu că ar fi cazul să mă opresc și merg în vestiar. Mă apucă zâmbetele de pe hol deja, că aveam niște idei în minte și mă amuzau, de-a dreptul 🙂 Agitație mare prin vestiar, dar, spre surprinderea mea, la duș era doar o femeie. Îmi iau gelul de duș și mă bag la dușul de lângă ea, deci ne despărțea un perete.

Cum drăcușorul din capul meu țopăia de zor pe-acolo, m-am pus iar să mă mângâi si să mă pipăi și pe lângă toate ”semnalele” primite, mai asta lipsea, deci clar, mintea mea vedea filme. Eu, pe tocuri, într-o fustă office până la genunchi, ciorapi cu bandă, fără lenjerie intimă și o cămașă albă semi-decoltată. Un alt EL, nu M, ( e bine că M. cam începe să piardă teren în fanteziile mele , treaba lui, el pierde, nu eu) vine spre mine mă sărută pasional, mă întoarce cu spatele, mă apleacă peste birou, își înfige o mână la mine în păr, cealaltă sub fustă, după care, mi-o dă fix așa cum îmi place mie.

După imaginile astea, îmi vin altele în cap, pe care nu o să le divulg, din diverse motive….. La final, după un orgasm bine-meritat, ies și merg în vestiar cu un zâmbet cât China lipit pe fața mea. Și cum mă îmbrăcam eu așa de zor, mă apucă râsul ca o nebună. ”I put a smile on my face” and I am gone. Urc în mașină și pornesc spre casă. Si începe o melodie ce mă face să apăs mai tare accelerația….. Ce senzație tare!!!

Concluzia: e suficientă o scânteie pentru ca întregul meu creier să erupă ca un vulcan…… Și da, cei timizi sunt cei mai perversi 😀

10 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s