My sex is on fire

Am mers la sală, foarte plictisită și fără niciun chef, m-am agitat eu pe acolo, când sus la cardio, când jos la forță, fandări, abdomene, presă și alte cele.

N-aveam stare nicicum, ceva nu era ok și mă simțeam ca naiba, îmi venea să bat pe careva. Ce să fac? La un moment dat, cum pedalam eu de zor pe bicicletă, îmi vine o idee. 😀 Oare de ce nu mă gândisem mai de mult la chestia asta?! Pericolul de a fi prinsă era mare, deci era perfect. Parcă mă trezisem, instant.

Îmi termin antrenamentul și merg agale în vestiar. Nu erau decât vreo două femei care se îmbrăcau să plece. Perfect! Mă dezbrac cu o atitudine, de parcă eram privită de cel puțin zece bărbați încălziți…. Îmi pun prosopul pe mine, iau gelul de duș și mă îndrept spre dușuri. Partea interesantă, abia acum începe….. unul dintre motive fiind faptul că dușurile nu aveau perdele sau vreo ușă, deci oricine trecea pe acolo putea vedea persoanele care fac duș….

Am stat și m-am gândit: să o fac, să nu o fac? Dar de ce nu?! M-am spălat întâi și totuși, aveam mișcările alea suave și atente, de parcă eram în fața unui public. Multă spumă, aplecat până la vârful degetelor…. Am început să-mi ating corpul alunecos de la atâta spumă, sânii fermi și tari, parcă cereau mângâieri și atingeri. Am simțit un fior pe șira spinării. M-am sprijinit de perete și am început să îmi mângâi încet pubisul, alunecând încet, mai jos și mai adânc.

Apa curgea pe gât, pe sâni, până jos și parcă și picăturile îmi mângâiau corpul într-un anume fel. Începusem să respir mai greu și să mă încălzesc cu fiecare secundă ce trecea. Am făcut un pas în față și m-am aplecat puțin. În secunda aceea am închis ochii și parcă îl simțeam pe el în spatele meu, lovindu-mi fundul cu putere. Imaginea aceasta a lui, în spatele meu, m-a excitat la maxim, provocându-mi un orgasm intens și binemeritat.

Am rămas acolo, sprijinită din nou de perete, vreo 5 minute, să-mi revin. Am ieșit zâmbind din duș, când am auzit ușa vestiarului deschizându-se. Eram zâmbitoare tuturor. M-am îmbrăcat încet, timp în care zâmbetul era tot la locul lui. Am coborât, am urcat în mașină, am ridicat volumul muzicii și am plecat. Soarele parcă îmi zâmbea în față cu subînțeles…..

16 comentarii

 1. ba asta e o fantezie pe care un barbat nu prea poate sa o incerce.
  Dupa un astfel de orgasm binemeritat se duce dracu orice urma de energie si te tarasi spre masina, conduci la limita accidentelor :)).
  Oricum in vestiarul barbatilor e greu sa ai fantezi care sa nu te faca sa te simti gay.

  Apreciază

 2. Ehee … Sfântu Degeţel…

  Femeile astea …
  Zeiţo, întotdeauna am fost curios de ceva.
  Să presupunem că acolo, la sală a fost un bărbat care îţi povesteşte că după antrenament, l-a duş, i-a „dat în cap lu mutu” (A făcut o labă în limbaj academic), cum ţi s-ar părea că sună?
  Mie mi-a plăcut povestea ta.
  Poza pe care ai pus-o? Bestială …

  Apreciază

  1. Sincer? Eu n-am treabă, dacă asta i-a căzut bine, bravo lui.
   Dar, evident nu e același lucru cu autosatisfacerea la o femeie. Cum îmi spunea cineva azi: femeile au senzualitate și la astfel de lucruri, pe când bărbații nu…..

   Apreciază

   1. „…femeile au senzualitate și la astfel de lucruri, pe când bărbații nu…..”
    ================
    Corect. Dacă n-ar fi aşa, ar fi inflaţie de virgine…ceea ce ar dăuna speciei. 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s