Etichete

, , , , , , , , ,

Nu știu de ce, dar am impresia că ești bărbatul vieții mele. Pentru că toate se întâmplă cu un scop. Am fost copilă când am crezut că te iubesc, făcusem o obsesie pentru tine și, în naivitatea mea, am suferit că m-ai alungat din viața ta.

Mai târziu m-am bucurat, atunci când m-am convins că nu mai simt nimic pentru tine și azi? Azi nu știu nimic. Nu contează cât va dura , nu contează că nu trăim împreună, nu contează că nu știe nimeni de noi (și nici nu-i cazul să știe, n-am chef de dat explicații), nu contează că suntem ocupați și nu prea avem timp de noi, nu contează nimic din toate astea.

Știi ce contează? Momentele acelea când suntem împreună, momentele acelea când facem trăznăi, când ne prostim, când râdem, când dormim, când facem n alte lucruri împreună.

Nu-mi pasă că x și y ne judecă, nu-mi pasă că-mi pun întrebări, îi las să creadă ce vor, doar noi știm adevărul și doar eu trăiesc experiențe intense și inedite alături de tine, nu ei.

Tu-mi oferi tot ce vreau: libertate, plăcere, pasiune, nebunie, tandrețe, siguranță. Ce mi-aș putea dori mai mult? Ești acel el care mi l-am dorit întotdeauna și chiar dacă nu vei fi niciodată doar pentru mine, nu contează, ești pentru mine în momentele esențiale……

Câteodată mă satur și vreau să renunț și singură realizez că ești drogul meu, doza mea de insulină. Poate cândva, în viitor va trebui să renunț la tine, dar nu-mi va părea rău. Știi de ce? Pentru că am trăit tot ce-a fost mai bun alături de tine, pentru că dacă acum am o minte deschisă la nou, e datorită ție, pentru că m-ai făcut să văd lumea cu alți ochi, pentru că ai fost prima mea iubire, pentru că nu am cum să te uit vreodată, pentru că și dacă nu am o poză cu tine, chipul tău îmi va rămâne mereu întipărit în minte, e ca un tatuaj în creierul meu. Doi ochi albaștri și un chip blând.

Nu știu ce simți pentru mine și nici nu mă chinui să aflu, probabil ții la mine sau poate că nu, posibil să nu aflu niciodată, important e că nu tânjesc după sentimente, îmi doresc mai mult timp pentru noi doi. Atât. Legătura asta, e mai solidă decât ar fi putut fi vreodată. O vom păstra așa until the end of time….. and this is all that matters.