Etichete

, , , , ,

Că bărbații îs niște pule (nu toți și nu tot timpul), asta nu mai e o noutate…. sau cel puțin nu pentru mine….

Domnul meu, s-a gândit ieri, că ar fi fain să mă sune să ne vedem. Nimic de zis, chiar era fain …. dacă nu făcea faze nașpa ca de obicei….. Are tâmpitul obicei (pentru care va plăti în viitor) de a mă suna să ne vedem, pentru ca apoi să-și prelungească întâlnirile cu mese întinse și băute, ”uitând” a mai răspunde la telefon.

Având în vedere că m-am obișnuit cu chestia asta, fără a-l mai crede ce spune , mă gândeam aseară, după un alt episod de gen, să îi plătesc cu aceeași monedă. 

Se spune despre bărbații scorpion că:

Pentru bărbatul Scorpion sexul este un instrument de manipulare

Cel mai bun amant din zodiac a învăţat să folosească sexul ca pe o armă. Atunci când te aduce în patul lui, fii vigilentă, căci are un scop ascuns. Bărbatul Scorpion vede sexul ca pe un pendul cu care îşi hipnotizează „victima”. În relaţie simte nevoia să îşi controleze iubita şi reuşeşte să o facă cu ajutorul sexului. Tot cu el obişnuieşte să îşi răscumpere greşelile. Te va manipula să îl ierţi sau să îi îndeplineşti o dorinţă arzătoare cu câteva atingeri bine plasate…”

Și tot ce am putut să fac după ce am citit acest paragraf , a fost să râd copios. Nu știu pentru alții cum e, dar, pentru mine, sigur nu funcționează chestia cu manipularea. Mai degrabă e invers… 😀

Stăteam și vorbeam cu o prietenă despre bărbați, așa în general…. concluzia: toți sunt la fel (evident că există și excepții) și când îi apucă pandaliile nu ai ce să le faci. Te conformezi sau îți vezi de viața ta. Pentru mine , a doua variantă sună muuult mai bine.

Și acum aștept să săriți, băieți 🙂

L.E. Evident că generalizez!