Etichete

, , , ,

Am ieșit cu fetele aseară și, evident că am ajuns la discuțiile despre femei și bărbați, relații, sex and so on. A fost fun ca am discutat women stuff, dar am și râs o groază! S. zicea că 99% dintre bărbați nu inșeală, lucru ce m-a amuzat teribil 🙂 Eu cred că 99,99% dintre bărbați sunt infideli din diverse motive, variate, ce-i drept. A. se chinuia să-i explice că majoritatea bărbaților înșeală, iar S a argumentat afirmația ei prin faptul că dacă bărbații o fac, înșeală cu alte femei, ceea ce dovedește că și femeile înșeală în aceeași proporție și ea nu era de acord cu asta. I-am spus că și femeile mint și înșeală, exact ca și bărbații. La acest capitol nu suntem cu nimic diferite față de bărbați. Și eu chiar cred asta.

Aici a intervenit Buzdugan (da, era cu Morar la masa de lângă noi) care a spus că dacă un bărbat are tot ce își dorește (afecțiune, iubire, sex, per ansamblu o relație reușită) atunci, nu înșeală. Replica asta a lui a venit oarecum după ce am spus eu că bărbații înșeală pur și simplu din instinct, pentru că sunt născuți vânători. Cred că i-am atins latura lui de bărbat fidel :-).

Nu m-am chinuit prea tare să-mi expun punctul de vedere pentru că sunt de părere că nimeni nu aparține nimănui, chiar dacă sunt soț & soție. În fond, suntem animale care trebuie să ne satisfacem instinctele și nu cred că asta se numește ”a înșela”, atâta timp cât nu o faci în fața casei. Așa suntem făcuți, noi oamenii, iar cine crede altfel, cred că e visător.

Poate , câteodată, e mai bine să visezi cu ochii deschiși, decât să știi cum stă treaba…….Nu?!