Vibrations

Am descoperit că sunt foarte rari și scumpi bărbații care simt și trăiesc prin muzica. E un lucru mare să fii capabil să simți muzica la adevărata ei valoare. Eu nu aș putea trăi fără muzică, m-aș stinge încet……

Pornind de la chestia asta, cu feelingu’ muzicos și ascultând tot felul de melodii cu adevărat sublime, am ajuns să mă gândesc cât de proști putem fi noi, oamenii, atât femeile, cât și bărbații, în egală măsură. De ce? Simplu. Pentru că sunt atâtea lucruri superbe și atâtea momente inegalabile în viața unui cuplu, lucruri care nu se pot face de unul singur și pe care, noi, oamenii, le irosim sau nici măcar nu le vedem. Ajungem să ne certăm, războim și urâm de la lucrurile mărunte și fără importanță.

E trist când vezi doi oameni, doi parteneri care se potrivesc foarte bine și care se înțeleg că, la un moment (poate mai greu) al vieții lor, se separă și merg fiecare pe drumuri diferite.

Muzica și vibrația fac totul. Dacă simți odată cu partenerul tău, dansezi și zbori în sincron perfect cu el, înseamnă că nu îți poți dori absolut nimic mai mult de la viață.

Și hai să fim sinceri, lucrurile materiale nu pot compensa senzațiile și trăirile unei persoane. Niciodata! Poate am mai spus-o, banii și lucrurile materiale nu reprezintă nici măcar 1% dintr-o relație. Chimia dintre doi oameni e cea care contează, sexul, felul cum simt la fel aceleași lucruri și multe multe altele care nu au nicio legătură cu partea materială.

De ce suntem atât de încuiați și nu apreciem persoana ce o avem lângă noi, decât după ce am pierdut-o?

De ce ratăm momentele frumoase din viață pentru lucruri insignificante?

De ce nu știm să iubim viața și să profităm de ea la maxim?

15 comentarii

    1. Tre să recunosc că în 99,99% din cazuri e așa cum zici tu, dar știu că sunt persoane care gândesc și fac la fel ca mine și anume: nu sunt curioase nici măcar de 1% ăla. Când ești interesat de acel 1%, nu se mai aplică nimic din ce am scris în acest post.

     Apreciază

 1. hai sa-ti dau dreptate. esti intr-o stare speciala pentru ca ai ascultat o melodie.. pe care ai putut sa o asculti …pentru ca ti-ai platit curentu’. la modul ideal poate as putea sa-ti dau dreptate. dar…
  imagineaza-ti vibratia aia (care chiar e foarte importanta) intr-un apartament (daca ar exista si ala) la 6 grade (ce conteaza banii de caldura?) in intuneric (curentu’ …) si fara stop de muzica (ca nu-s bani nici macar de baterii) sa-i zicem vibratie sau dardait sincron? da oricum frigu’ apropie; ca si muzica 😛

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s