Absolut

Absolut. Red bull. M-am imbaiat, stau pe terasa si il astept. Paharele sunt pregatite pentru a fi inundate de lichidele ce asteapta pentru a fi baute.

E o seara racoroasa, perfecta chiar.

Nu am suportat niciodata sa astept, indiferent pe cine, unde, de ce si in ce conjunctura. Acum nu astept, stau si ma relaxez, muzica merge in surdina, e liniste totala si simt cu orasul freamata de agitatia primei seri de weekend.

Mi-e bine, sunt multumita. Urmeaza sa primesc telefonul la auzul caruia imi va tresalta inima din nou,deja stiu cum voi reactiona, imi place senzatia foarte tare.

Inca ma minunez si nu imi vine sa cred cum acest om ma poate face sa plutesc zi de zi, fara sa ma satur de el si dorindu-l din ce in ce mai mult in fiecare zi. Stiu ca dorinta asta imi e impartasita si chestia asta ma face sa ma simt mai femeie ca niciodata.

Am sa pun o parte dintr-un citat de Paulo Coleho despre femeile mature si imature care imi place foarte mult pentru ca, acum, ma regasesc in aceste vorbe…..

Femeile imature vor să-l controleze pe bărbatul din viaţa lor. Femeile mature ştiu că, dacă bărbatul este cu adevărat al lor, controlatul este absolut inutil.

Femeile imature îl „verifică” pe bărbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca să observe că el nu a sunat.

Femeile imature încearcă să „înlănţuiască” un bărbat utilizând sexul. Femeile mature ştiu că numai sex-appealul de tip mental poate determina un bărbat să vrea să te „înlănţuiască” el pe tine.

Inima mea fuge ca nebuna , telefonul a sunat………………urmeaza o noapte lunga.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s