Stari

Starile de euforie, de placere, de satisfactie sunt ceva uzuale si obisnuite mai nou.

De fiecare data cand ma suna traiesc toate starile de bine posibile simultan, e o senzatie de nedescris. Nu stiu cum, dar stiu ca doar el e capabil sa tezeasca in mine toate simturile si sa ma faca sa simt ca plutesc, nu poate fi exprimat in cuvinte.

E cald, e aproape de mine, ma face sa simt ca traiesc cu adevarat. Timpul zboara in clipele petrecute impreuna si nu cred ca senzatiile traite cu el pot fi egalate. E ca o explozie de sentimente, senzatii, trairi, toate adunate in acelasi loc, ca si tensiunea acumulata intr-o perioada de timp care apoi se elibereaza.

Traiesc minunea asta zilnic de cateva saptamani si nu ma satur, nu ne saturam si pe zi ce trece, se adauga noi si noi senzatii, noi si noi dorinte, iar necesitatea de a petrece cat mai mult timp impreuna creste tot mai mult.

As vrea sa se opreasca timpul in loc, sa fim singuri, doar noi doi si atat.

Sentimentul de iubire e net inferior fata de ce simt acum si nu imi imaginam vreodata ca poate exista ceva mai presus decat iubirea, pe care oricum, acum, nu dau 2 bani.

Mi-era dor sa simt ca plutesc alaturi de el, acum insa am „invatat” cum se manifesta alte stari si se pare ca imi place………

Va doresc si voua cel putin la fel…..

9 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s