Etichete

, , , , ,

Vorbesc cateodata cu persoane diferite despre cel mai controversat subiect al tuturor timpurilor: SEXUL si realizez ca sunt foarte multi care considera sexul ca pe ceva lasat de Dumnezeu pe pamant DOAR pentru raspandirea speciei. Si ma bufneste rasul. Cum pot fi atat de incuiati incat sa creada asa ceva?

Eu vad sexul ca fiind ceva foarte tare, atata timp cat ai partenerul potrivit. Un lucru foarte normal si firesc ca si necesitatea de a te hrani sau de a merge la plimbare, de a dormi, etc.

Nu inteleg de ce lumea este atat de incuiata mintal cand vine vorba despre sex. Parintii isi invata copii ca si cum sexul ar fi ceva interzis, ceva potrivit doar adultilor. Sunt de acord ca sexul implica multe lucruri pe care „cei mici” trebuie sa le stie inainte si cu toate astea, tot fac prostii pentru ca sunt mici (sarcini nedorite, boli cu transmitere sexuala etc).

Am mai auzit teorii de genul: ” daca o femeie se culca cu mai mult de un barbat e curva” sau „daca o femeie face sex oral e curva” si cate si mai cate alte mituri de genul asta. Eu cred ca in pat e permis ORICE, intre tine si barbatul tau, e permis orice va provoaca placere amandurora, orice va face sa il rasfatati d.p.d.v. sexual pe celalalt.

Se spune ca femeia trebuie sa fie mama la copii, curva in pat si doamna in societate. Pai daca tot ziceti asta, de ce nu faceti chestia asta?! Nu cred ca exista un barbat pe planeta asta care nu isi doreste ca femeia ce il asteapta acasa sa fie cea mai curva de pe planeta cand e vorba de sex.

Sunt multe lucruri care pornesc de la sex. Pana si inselatul barbatilor si al femeilor porneste tot de aici. In fond, 99% intr-o relatie e sexul. In fond, de la atractia fizica si de la sex porneste o relatie intre doua persoane. Si atunci, ma intreb: de ce sunt persoane atat de incuiate cand vine vorba de sex?!

Nu cred ca a face dragoste = a face sex. A face dragoste nu exista, sau ma rog, dragostea= sexul cu sentimente. Dar de fapt tot sex e, tot actul pur fizic e, nu introduci sentimentul in inima 🙂 Bine, subiectul asta cu dragoste vs sex pot sa il dezvolt si sa il dezbat pana maine dimineata si tot nu termin.

La fel si acesta cu si despre sex. Dar mi se pare o foarte mare aberatie ca in secolul 21 lumea sa fie INCA atat de incuiata mintal incat sa nu realizeze ca si pe vremea lu’ Napoleon erau mult mai deschisi la minte cand venea vorba de sex. Ca sa nu mai spun ca in antichitate erau muuuult mai depravati decat in zilele noastre.

Ma opresc aici, ca as putea continua la nesfarsit. O sa revin asupra subiectului, acum sunt doar cateva idei si intrebari……