Floating

Dupa o noapte impreuna, trei zile simt ca plutesc, nu mai conteaza nimic…….

Chiar daca noaptea nedormita o simt mult mai intens acum, fiecare bucata de piele simt cum vibreaza inca………Ne amintim de trecut si radem impreuna, eram amandoi mai tineri si mai inconstienti ca si acum, dar momentele cu el nu vor putea fi egalate niciodata de alte trairi asemanatoare….

Simt cum ne-am maturizat amandoi, simt ca acest lucru este benefic acum si chiar daca nebunia inca o mai traim impreuna, e la un alt nivel, unul superior, in care cuvintele nu isi au rostul.

Se zice ca in viata fiecare varsta isi are farmecul ei si fiecare lucru trebuie facut la timpul lui, pentru ca daca il faci mai tarziu, risti sa ramai acolo, sa nu evoluezi.

Azi, noi facem aceleasi lucruri, dar cu o intensitate infinit mai mare. Simt cum ma vrea, cum imi exploreaza fiecare centimetru de piele si nu se satura. Atunci, demult, vroiam sa aud cuvinte de la el care exprima dorinta lui pentru mine si bineinteles, nu le auzeam. Acum, nu mai am nevoie de ele, faptele vorbesc de la sine.

Suntem schimbati amandoi si, cu toate astea, dorinta aceea pasionala si carnala pentru celalalt nu a incetat sa existe. Exista mult mai profunda, mai intensa, mai puternica. Nu credeam ca am sa il vad pe EL traind astfel de emotii langa mine, nu credeam ca voi experimenta alaturi de el senzatii naucitoare. Sexul pur,era totul, atunci. Acum, e tot sex, dar sub o alta forma, una mult superioara ce ascunde sentimente.

Credeam ca iubirea e totul in viata si m-am inselat. Nu mai am nevoie de ea. Iubirea te face sa suferi, pasiunea nu.

4 comentarii

    1. Bine ca ai zis „sex”. De obicei lumea confunda sexul cu sentimente cu iubirea si, dupa parerea mea, nu au nici cea mai mica legatura.
      Si trebuie sa recunosti ca cel cu sentimente este de 1000 de ori mai intens ca cel fara sentimente.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s